terhesség Ronaldo kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy véletlen baki miatt gondoljuk, hogy Ronaldóék születendő gyermeke kislány lesz. Köszönjük az Instagramnak és Georgina tánctanárának. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, első közös gyermekét várja Cristiano Ronaldo, és a kedvese, Georgina Rodríguez. A szerelmesek még csak egy éve alkotnak párt, de olyan tökéletes a kapcsolatuk, hogy belevágtak a családalapításba.

Állítólag a szerelmük záloga az, hogy a nyilvánosságot, a médiát igyekeznek teljesen kizárni az életükből. Ám most elkövettek egy hibát, amit azonban már korrigáltak is, így a valós tényeket már nem láthatjuk.

A szexi kismama ugyanis közzétett egy videót a közösségi oldalán, amelyben éppen a salsa tanárával táncolnak. Kommentben köszönetet mondott a mentorának, aki a válaszával leleplezte a szerelmesek titkát.

Bailar alegra el corazón ❤ Gracias a mis profesores Basi y Deisy por darme mis primeras clases de salsa Estoy feliz ✨

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen jól sikerült az első órád. És biztosak vagyunk abban, hogy a benned növekvő kislány is kiváló táncos lesz" - ám a kommenteket azóta már letörölték az Instagramról, így kénytelen vagyunk hinni a DailyMailnek.

Ronaldo cuki fotót posztolt: íme, a gyerekek és a terhes barátnő

Cristiano Ronaldo három gyermek büszke apukája, velük és barátnőjével készített közös képet, aki éppen várandós a focistától: egy képen az összes megszületett és születendő csemete!

Az apa bohócmaszkban üldözte lányát az utcán – Fegyelmezési célzattal (18+)http://www.life.hu/csalad/20170924-az-apa-bohoc-maszkban-uldozte-lanyat-az-utcan-fegyelmezes-stephen-king-az.htmlAz ohiói Vernon Barrett Jr. nem fogja elnyerni az év édesapja díját. Érthetetlen szülői fegyelmezési módszerének köszönhetően a lánya élete végéig szenvedni fog a coulrofóbiától (rettegés a bohócoktól). CsaládThinkstockJenny Mollen meztelenül mutatta meg testét terhesen: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170926-meztelenul-mutatta-meg-terhestestet-jenny-mollen.htmlA sztárok már terhesen is tökéletesen néznek ki, sehol egy csík, sehol egy ránc: Jenny Mollen legalábbis teljesen hibátlan, és meg is mutatta testét meztelenül. CsaládThinkstockApa lesz a Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morganhttp://www.life.hu/csalad/20170926-jeffrey-dean-morgan-apa-lesz.htmlJeffrey Dean Morgan a Supernatural kongresszuson jelentette be a nagy hírt. Család--Grúz béranya szült ikreket az 53 éves magyar Monikánakhttp://www.life.hu/csalad/20170925-gruz-beranya-szult-ikreket-az-53-eves-monikanak.htmlKésőn jött el a nagy szerelem az 53 éves Monika életében, és ugyan voltak gyermekeik, mégis úgy döntöttek, hogy családot akarnak: a béranya mellett tették le a voksukat, de itthon nem volt erre lehetőségük. Család--Székhelyi József válásáról mesélt Hajdú Péter műsorában: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170925-szekhelyi-jozsef-hajdunak-meselt-megdobbento-valasarol.htmlSzékhelyi József volt Hajdú Péter Esti frizbi műsorának első vendége, aki a többi között mesélt 62 éves korában született kislányáról, családjáról, valamint arról, hogyan hagyta őt el évtizedek utána felesége... Család--Egy apa, aki Instagram oldalával meghódította a szülők szívét – London Dadhttp://www.life.hu/csalad/20170922-egy-apa-instagram-oldala-szulok-london-dad-gyerekneveles-blog.htmlA London Dad, tulajdonképpen egy Wimbledonban élő apuka által felépített brand. Felesége, Alice, és két lányuk, Etta valamint Cat mindennapjait örökíti meg, de egy szimpla apás Instagram fióknál, Gregory Stanton sokkal többet hozott ki a közösségi média teremtette lehetőségből. Ismerd meg ezt a csúcs szuper apukát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.