A legnagyobb brit pedofil bűnöző, Richard Huckle naplójából újabb molesztálási ügy derült ki

Forrás: Central News/ITV -
Richard Huckle pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonkétszeres életfogytiglanra ítélték Richard Huckle pedofil bűnözőt, aki Malajziában éveken keresztül molesztálta a gyerekeket. Naplójából most újabb esetre derült fény, egy nyugalmazott rendőrtiszt pedig újraindítaná a nyomozást: szerinte Angliában is lehetnek áldozatai a férfinak. 

A legundorítóbb ember a földön Richard Huckle, akit huszonkétszeres életfogytiglanra ítéltek kisgyerekek molesztálása miatt. Malajziában 71 rendbeli molesztálást követett el, de Kambodzsában is fajtalankodott kiskorúakkal a férfi, akit 2014-ben tartóztattak le a Gatwick Repülőtéren, miután hazatért.

Legfiatalabb áldozata féléves volt.

Richard Huckle a sötét weben számolt be undorító tetteiről, Malajziában keresztény angoltanárnak adta ki magát, és olyan gyerekeket szemelt ki magának, akik kiszolgáltatott helyzetben voltak: 9 éven át molesztálta a kicsiket, és úgy tűnik, még vannak feltáratlan molesztálási ügyek, amik hozzá kapcsolódhatnak.

A legnagyobb brit pedofil bűnöző, Richard Huckle naplójából újabb molesztálási ügy derült ki Forrás: Central News/ITV

A BBC foglalkozik a férfi esetével, és kiderült, hogy Richard Huckle naplójában egy londoni esetről is beszámolt. Vasárnapi iskolában dolgozott, a gyerekek felnéztek rá, ezt használta ki. „

Az egyik kislánytól még csókot is kaptam"

Daily MailA következő 10-15 évben több olyan fiatal is előkerül majd, aki Richard Huckle áldozata volt, de még túl fiatal"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.