gyerekkori fotó ciki képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkorából mindenki őriz olyan képeket, amiket nem szívesen mutogat másoknak. Sokan a dolog vicces oldalát fogják meg, és egyszerűen újrateremtik azokat. Ám a legtöbb ilyen a fotóalbumot rejtő doboz mélyére kerül. Szinte biztos, hogy a most következők is erre a sorsa jutottak... de mint tudjuk, semmi sem maradhat örökké rejtve.

Nem, ez nem egy 40 év körüli hölgy, hanem egy 12 éves lány. Nem tudjuk eldönteni, hogy a hatalmas klipszes fülbevaló vagy a túlzásba vitt pirosító, netán a kettő együtt okozza-e ezt a hatást.

Forrás: Reddit

Az a tipikus kényszeredett mosoly, ami végig üldözi a legtöbb iskolai fotókat. Jaj!

Forrás: Reddit

Miért? A gyöngysor és a napernyő együtt inkább illene egy századfordulós kisasszonyhoz, mint egy 90-es évekbeli kislányhoz.

Forrás: Imgur

Ez netán egy farsangi fotó? Mindenesetre a kislány ügyesen beöltözött a saját nagymamájának.

Forrás: Reddit

A csillogást minden lányka imádja, de ezt a frizurát egész biztos, hogy nem ő kérte.

Forrás: Reddit

Állatminta-imádat... időnként nem árt, ha a szülő ellenőrzi, miben megy a gyerek fotózásra.

Forrás: Reddit

Ezt a képet sem fogja büszkén mutogatni a menyasszonyának.

Forrás: Reddit

Charlie angyalai style, némi csipkés beütéssel.

Forrás: Reddit

Ezt a ruhát azóta már biztosan elégette.

Forrás: Reddit

Mi lehetett a koncepció? mi célt szolgálhat a rózsa – mármint a kezében, bár a vállrészen is kifejezetten indokolatlan.

Forrás: Bored Panda

Ez annyira kis cuki lenne, ha nem a „pokol kapuja" lenne a háttér.

Forrás: Bored Panda

Mi ez a mellény, kérem szépen? Vajon azért mosolyog, mert tudja, hogy a kattintás után leveheti?

Forrás: Bored Panda

Nem, a kép csalóka. A bal oldali gyermek bizony lány!

Forrás: Bored Panda

Az egy kalap, vagy a háttér mintás?

Forrás: Bored Panda

Az a fülbevaló és felső inkább illene egy fiatal hölgyöz, mint egy tizenéves kislányhoz. Mondjuk a frizura is megérne egy misét.

Forrás: Bored Panda

A Szépség és a szörnyeteg... jaj, na, ennyire azért nem leszünk gonoszak... nem, akkor sem!

Forrás: Bored Panda

A 14. születésnapjára kapta ezt a glamour fotózást. Lehet, hogy ő is arról álmodott, hogy bárcsak hirtelen 30 lehetne.

Forrás: Bored Panda

12 éves! A kép készültekor még csak 12 éves volt! Döbbenet.

Forrás: Bored Panda
Az igazság a szülői lét gyötrelmes valóságáról - Képekhttp://www.life.hu/csalad/20170626-az-igazsag-a-szuloi-let-gyotrelmes-valosagarol-kepek.htmlImádjuk Brian Gordon képregényeit. Nemcsak tehetséges művész, hanem apa is, ezért nagyon jól ismeri a szülőség szép és kevésbé szép oldalát is. Nagyszerű humorérzéke lehetővé teszi, hogy viccesen adja át a gyermeknevelés árnyoldalait is. Ezekből szemezgettünk, szabad fordítással. CsaládThinkstockVárandós-, újszülött-, szoptatós képek, amelyeken kutyák a főszereplőkhttp://www.life.hu/csalad/20170629-varandos-ujszulott-szoptatos-kepek-kutyakrol.htmlManapság teljesen természetes, hogy a várandós kismamáról csodaszép képsorozat készül, megörökítve ezt az egyedülálló és megismételhetetlen időszakot. Sőt még cenzúrázatlan szoptatós képek is napvilágot láttak! Ám az, hogy a babaváró fotók főszereplői kutyák, nos, az már jóval szokatlanabb. Család--Furcsa rekordokat tartó anyák és babáik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170719-furcsa-rekordokat-tarto-anyak-es-babaik-fotok.htmlEzek az édesanyák nem tervezték, hogy bekerülnek a „legek" közé. Vágyaik, álmaik vezették őket, vagy csupán a véletlen műve, hogy felkerültek erre a listára. Egy azonban közös bennük: boldogok és imádják a gyermekeiket! CsaládOrigoFotók, melyeken apák bizonyítják, mekkora szerencse, hogy vannak anyák ishttp://www.life.hu/csalad/20170615-fotok-melyeken-apak-bizonyitjak-mekkora-szerencse-hogy-vannak-anyak.htmlAz apák is megérdemelnek egy napot, amikor minden csak róluk szól, ez pedig ma jött el. Mutattunk már képeket túlféltő apukák elképesztő húzásairól, de bizarr apa-lánya pózokról is. Most, apák napja alkalmából összegyűjtöttünk vicces fotókat apákról, akik próbálták a tőlük telhető legjobban ellátni szülői szerepüket, de ez nem mindig sikerült nekik. Család--Egy apa, aki Instagram oldalával meghódította a szülők szívét – London Dadhttp://www.life.hu/csalad/20170922-egy-apa-instagram-oldala-szulok-london-dad-gyerekneveles-blog.htmlA London Dad, tulajdonképpen egy Wimbledonban élő apuka által felépített brand. Felesége, Alice, és két lányuk, Etta valamint Cat mindennapjait örökíti meg, de egy szimpla apás Instagram fióknál, Gregory Stanton sokkal többet hozott ki a közösségi média teremtette lehetőségből. Ismerd meg ezt a csúcs szuper apukát. Család--Esküvői hagyományok; ruhák, szokás a világ minden tájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170915-eskuvoi-hagyomanyok-ruhak-szokas-a-vilag-minden-tajarol-menyasszony.htmlManapság ritkán találni olyan menyasszonyi ruhát az esküvői magazinokban és a kifutókon, amely nem hercegnős vonalú, és nem fehér, vagy annak valamelyik árnyalata. Egyes kultúrákban, különösen Ázsiában és Afrikában, a fiatal párok azonban még mindig inkább a hagyományaiknak megfelelő esküvői ruhákat preferálják. Összegyűjtöttünk pár képet menyasszonyokról és vőlegényekről, akik nemzetük hagyományos ruháját viselték esküvőjükön. Bámulatosak, ugye? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.