Nyilatkozott a halálra éheztetett gyöngyösi kislány anyja, J. Médea

Forrás: Thinkstock -
halál Gyöngyös éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évesen halálra éhezett egy gyöngyösi kislány, mindössze 3,5 kilót nyomott akkor, amikor a rendőrség megtalálta. A szülei súlyos fegyházbüntetést kaptak, de nem tartják magukat bűnösnek.

A vád szerint szándékosan éheztette halálra gyermekét J. Médea és férje, K. Gusztáv. A gyöngyösi kislány másfél évesen halt éhen, és mindössze 3,5 kilós volt, amikor megtalálták. Sajnos már nem lehetett rajta segíteni, mire a hatóságok kiértek, már régen feladta a harcot. Az anya másik gyermeke is alultáplált volt, de nem annyira, mint az elhunyt kislány. Ő ugyanis a bölcsődében jutott élelmiszerhez. A szülőket súlyos fegyházbüntetésre ítélték, de ők nem tartják magukat bűnösnek.

A másfél éves kislány annyi kilót nyomott, mint egy csecsemő - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Soha nem éheztettük egyik gyerekünket sem, sőt nagyon fontos volt, hogy mindent megkapjanak.

Blikknek"Véleményem szerint aki gyereket éheztet, az egy szadista állat. Mi ilyet soha nem csináltunk"

Ételekkel teli hűtő mellett halt éhen a gyöngyösi kislány

A másfél éves Gyöngyösön élő kislány mindössze 3-3,5 kilót nyomott, mikor a mentők csütörtökön kiérkeztek a lakásba a holttestéhez. Az otthon állítólag teljesen rendezett volt, a hűtő pedig roskadásig tele. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
A szexuális felvilágosítás a szülők dolga - Interjú Rozs Erika szexuálpszichológussalhttp://www.life.hu/csalad/20170927-a-szexualis-felvilagositas-a-szulok-tinik-szex-vedekezes-rozs-erika-szexualpszichologus.htmlMind emlékszünk a kínos iskolai felvilágosító órákra, amelyek java része elfojtott nevetéssel vagy épp érdektelenséggel teltek el. A szexuális felvilágosítás az iskola vagy a szülő dolga lenne? A tökéletes válasz erre; mindkettőé, egymással párhuzamosan, akár összedolgozva. Sajnos azonban a szexről való beszélgetés még mindig erős tabunak számít a szülő-gyerek kapcsolatban, pedig már egészen kis korban le kellene tenni az alapokat ahhoz, hogy később egészséges szexuális élete lehessen a gyermekeknek. Rozs Erika felnőtt szexuálpszichológiai szakpszichológust kérdeztük a témában. CsaládThinkstockEmilio kislánya beégette édesanyját, Tinát: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170927-emilio-kislanya-beegette-edesanyjat-tinat-video.htmlHamarosan elkezdődik a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsor második évada, ahol ismét fejtörést fognak okozni a gyerekek híres szüleiknek. Ezúttal Emilio felesége, Tina került kínos helyzetbe. CsaládOrigoBaby Gabi megmutatta cuki ikerfiait: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170927-baby-gabi-megmutatta-ikeit-foto.htmlBaby Gabi egy éve adott életet ikerfiainak, Bencének és Botondnak. Bár az énekesnő odáig van csemetéiért, csak ritkán mutatja meg őket. Ezúttal szintén kivételt tett. Család--Az egyedülálló szülők helyzete nehéz, de lehetne rajta javítanihttp://www.life.hu/csalad/20170926-az-egyedulallo-szulok-helyzete-nehez-egyszulos-csalad-csonka-csalad.htmlŐk nem láthatatlanok, nem csonkák. Ugyanolyan értékeket képviselnek, mint egy kétszülős család. A gyermeküket egyedül nevelő szülők ugyanakkor, jóval több problémával találják szembe magukat. Az Egyszülő.hu felméréséből, a több mint 1000 megkérdezett válaszai alapján az derült ki,hogy a mindennapi életben a legnagyobb nehézséget a logisztika és az elszigetelődés jelenti. Most, az Egyszülős Központ révén, komoly segítséget kapnak. CsaládThinkstockIstenes Bence meghitt fotót posztolt az ágyból http://www.life.hu/csalad/20170927-az-agybol-posztolt-fotot-istenes-bence.htmlIstenes Bence fotójától ismét felrobbant az internet: a rajongók már kifejezetten keresik az ehhez hasonló pikáns pillanatokat. CsaládOrigoA legnagyobb brit pedofil bűnöző, Richard Huckle naplójából újabb molesztálási ügy derült kihttp://www.life.hu/csalad/20170927-richard-huckle-pedofil-naplojabol-ujabb-molesztalasi-ugy-derult-ki.htmlHuszonkétszeres életfogytiglanra ítélték Richard Huckle pedofil bűnözőt, aki Malajziában éveken keresztül molesztálta a gyerekeket. Naplójából most újabb esetre derült fény, egy nyugalmazott rendőrtiszt pedig újraindítaná a nyomozást: szerinte Angliában is lehetnek áldozatai a férfinak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.