Sebestyén Balázs elárulta, mi a boldog házasságának titka

házasság Sebestyán Balázs boldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt kelnek, együtt dolgoznak, vezetik a háztartást, és nevelik gyereküket. Irigylésre méltó Sebestyén Balázs házassága. Most végre elárulták, hogy csinálják.

Balázs és Viki nem csak a szabadidejüket töltik együtt, hanem a munkában is kiegészítik egymást. A Balázs show reggeli adását Viki szerkeszti, így a házaspár együtt indul el hajnalonként, a gyerekekről a nagymama gondoskodik. Mindkettejüket közös cél hajtja a munkában: minél igényesebb és jobb műsort készíteni, vagyis a rádiónál a magánélet teljesen háttérbe szorul.

Sebestyén Balázs több mint 10 éve él boldogan feleségével Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs Hivatalos oldala

A műsorvezető felesége egy határozott, talpraesett nő, és úgy látszik Balázsnak pont erre van szüksége.

„Olyan nő mellett unatkoznék, aki nem erős személyiség.

Hamarabb múlna el a szerelmem, ha a párom mindenre rábólintana. Szeretem, ha egy nőben van tűz, ha kialakult véleménye van és határozottan képviseli álláspontját. Az emberek azt hiszem ott rontják el, hogy akkor házasodnak össze, amikor még tombol a szerelem, és nem értik, onnan miért vezet lefelé az út. A szenvedély a tűz szinten tartása fontos, és az, hogy a másik irányába még évek múltán is érdeklődő maradj"- árulta el Balázs a Bestnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.