Liptai Claudia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 hónapos lett Pataki Ádám és Liptai Claudia kisfia, Marcell. A család közös sétával és az arról készült fotóval ünnepelte a majdnem kerek évfordulót. Szinte hihetetlen, hogy a kisfiú mindjárt egy éves lesz. 

Liptai Claudia minden fotójáról sugárzik a boldogság és kiegyensúlyozottság. Így van ez annál is, amit pár napja, közös családi sétájukról tett közzé. A kommentelők imádják a kedves felvételt, persze - ahogy ez lenni szokott - volt, aki nem állta meg beszólás nélkül.

A kötekedők Claudia kinézetébe kötöttek bele, volt, aki lepukkantnak nevezte a műsorvezetőt, más azt vágta a fejéhez, hogy botoxoltatott.

"Ezen a képen igen lepukkant vagy. Légyszíves,ha a nyilvánosságra lépsz (legyen az utca) sminkelj.!! így szoktunk meg" - írta egy arc nélküli hozzászóló. "Ezek a celebek általában csak sminkkel mutatnak én az ő helyébe ki se jönnék, mégis csak egy két gyerekes apukát vitt el a családjától" - tette hozzá egy másik.

Szerencsére a legtöbb komment nem ilyen, hiszen a kis család minden jóérzésű embernek tetszik. "Ennyi rosszindulatú és frusztrált ember nincs a világon, mint ebben az országban" - közölte véleményét az egyik követő a kritikákat olvasva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.