Tündéri videót posztolt Csobot Adél a reggeli ébredésről: videó

Csobot Adél Istenes Bence ébresztés Nátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Csobot Adél kisfiával, Nátánnal ébreszti Bencét, és ezt videóra is felvették. 

Tündéri videót osztott meg Csobot Adél arról, hogyan ébreszti kisfiával, Nátánnal műsorvezető párját. Adél kedvesen szólongatja Bencét, majd átnyújtja reggeli kávéját. A kicsi Nátán is odabújik apukája mellé cumisüvegével.

Végül Adél is csatlakozik a fiúkhoz, és hát igen...neki senki nem készített kávét. Annyira szuper lett a házivideó, mint egy igazi reklámfilm, a kis Nátán pedig mindenkit levesz a lábáról, főleg amikor azt mondja „apa". A szülők még mindig együtt alszanak az édes csöppséggel, mert mint korábban elárulták, imádják hallgatni, ahogy mellettük szuszog.

Hugh Hefner özvegye, Crystal szerint a Playboy alapítója egy hős volthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-hugh-hefner-ozvegye-szerint-a-playboy-alapitoja-egy-hos-volt.htmlHugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, a Playboy alapítójának özvegye viszont eddig nem szólalt meg a hatalmas veszteségről. Crystal most megtörte a csendet és elmondta, Hugh Hefner Amerika hőse volt. TV + Sztárok--Így büszkélkedik a vőlegényével Kiss Ramóna: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171003-kiss-ramona-nagyon-buszke-lekai-matera.htmlKiss Ramóna különleges posztot tett közzé az Instagram oldalán, ezzel üzent a vőlegényének. TV + SztárokOrigoOszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-oszter-sandor-es-lanya-oszter-alexandra-kibekultek.htmlOszter Sándor már egy éve nem beszélt Alexandrával, de végre megtört a jég: úgy tűnik, van remény a békülésre, és végre az unokát is láthatják a nagyszülők. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Majka a Sztárban sztár című műsorban egyre többet veszekszenekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egyre-tobbet-veszekszik-a-sztarban-sztarban-majka-es-liptai-claudia.htmlA Sztárban sztár zsűrijének nem mindig egyezik meg a véleménye, ami így is van rendjén, csakhogy két ítész nem bírja magában tartani gondolatait a másikról. Majka és Claudia hétről hétre összevesznek, legutóbb is kiborulta bili. Claudia letámadta Majkát, akit nem kellett félteni. TV + SztárokOrigoEgy kommentelő zaklatja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egy-kommentelo-zaklatja-liptai-claudiat-de-nem-foglalkozik-vele.htmlEgyik kommentelőjéről mesélt a Sztárban sztár zsűritagja, Liptai Claudia, mindenki nagy derültségére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.