esküvő VV Zseraldin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő élete hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt egy évben. Most pedig már hivatalosan is egymáséi lehetnek a szerelmével. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a ValóVilág egykori versenyzője szeptemberben az Anikó#showban mesélt a terhességéről. A csinos villalakó a realityben Tivyvel került szorosabb kapcsolatba, de a viszonyuk nagyon viharos volt, többek között ezért is nem volt tartós.

De Zseri nem sokat szomorkott, hiszen miután kiszavazták a villából, egymásra találtak Kornéllal, akivel hatalmas szerelembe estek. A fiatal lány azóta pedig már 23 hetes terhes, sőt, nemrég kimondta a boldogító igent is.

Romantikus fotó a nagy napról Forrás: Facebook

A közösségi oldalán megmutatta a menyasszonyi ruháját és a virágcsokrát is, amit a rajongói kifejezetten szépnek találtak. Nem győzték dicsérni, és sok boldogságot kívánni a házas élethez.

Ebben a hófehér ruhában mondta ki a boldogító igent Forrás: Facebook

"Régóta ismertem Kornélt, a villa után kezdtünk el találkozgatni és hamar komolyra fordult a dolog. Február elején jöttünk össze, május 19-én kérte meg a kezem, és akkor már áldott állapotban voltam. Igaz, ez csak júniusban, egy ultrahang-vizsgálat során derült ki. Alig több mint egy hete pedig össze is házasodtunk. Kornél dolgozik, én pedig tervezem a babaszobát - épp a berendezéseket nézegetem. Huszonhárom hetes vagyok, kislányunk lesz, Mirabella" - mesélte lelkendezve Zseri a Borsnak.

De kicsoda is Marton László? Ő a Vígszínház főrendezője http://www.life.hu/sztarok/20171019-marton-laszlo-a-vigszinhaz-forendezoje.htmlSárosdi Lilla színésznő engedett a nyomásnak, és elárulta zaklatója nevét: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja azzal, hogy annak idején molesztálta őt. De ki is Marton László? Íme, az életútja. TV + Sztárok--Kiderült ki a szexuális zaklató: Sárosdi Lilla bevallotta: Marton László, a Vígszínház főrendezője a zaklató - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kiderult-ki-a-szexualis-zaklato-sarosdi-lilla-bevallotta-video.htmlKiderült, ki az a magyar művészberkekben elismert és ismert férfi, aki szexuálisan zaklatta kolléganőit. Sárosdi Lilla a nyomás hatására videóüzenetben bevallotta, ki az illető. TV + SztárokOrigoNem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabásthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-nem-talaltak-meg-az-x-faktoros-bereznay-daniel-testveret-barnabast.htmlAz X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között. TV + SztárokOrigoBabett és Vivi, a Feleségek Luxuskivitelben két sztárja, barátságot kötöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-ugy-tunik-babett-es-vivi-megtalaltak-a-kozos-hangot.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsor hemzseg a váratlan fordulatoktól, most éppen Vivi és Babett kapcsolata került asztalra. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz szexpartnert keres a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-vv-alekosz-szexpartnert-keres-a-facebookon.htmlNagy Alekosz természetközeli időtöltésre vágyik, amit nem egyedül szeretne élvezni: éppen ezért nyilvánosan keres szexpartnert magának. Az igényeit és a juttatásokat is alaposan részletezte.TV + SztárokOrigoJennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövéreztehttp://www.life.hu/sztarok/20171019-jennfier-lawrence-nek-le-kellett-vetkoznie-egy-producer-elot.htmlJennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.