Így nézett ki Tilla és felesége 20 éve, az esküvőjük napján: fotó

esküvő fotó Tilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla és felesége, Kriszta 20 éve mondták ki a boldogító igent, a jeles évforduló alkalmából a műsorvezető néhány régi fotóval ajándékozta meg a rajongókat. Megmutatta, hogyan néztek ki az esküvő napján.

Tilla Attila és felesége már 20 éve házasok, a minap ünnepelték ezt a jeles évfordulót. A műsorvezető ennek örömére a rajongóival is megosztott néhány olyan pillanatot, amit eddig még nem láthattak. Az esküvőjük napjáról mutatott néhány fotót a sztár: látszik, hogy nagyon boldog volt a nagy napjuk, de ez azóta sem változott.

"Mintha 5 perce lett volna minden" - írta Tilla a fotókhoz, és valóban igaza van. Ugyan az idő múlása rajtuk is látszik, de 20 évet nem öregedtek, az biztos! A később közzétett mostani fotójukon pedig az is látszik, hogy a boldogáguk még mindig ugyanolyan kicsattanó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.