Meghalt a kislány, akinek az volt a bűne, hogy nem akarta meginni a tejét

tej kislány meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnése után két héttel találták meg annak a kislánynak a holttestét, akinek azért kellett meghalnia, mert nem itta meg a tejét.

A három éves Sherin Mathews a texasi Richardsonban élt szüleivel. Egyik hajnalban nem akarta meginni a tejét, ezért az édesapja büntetésből kizárta a házból, a hátsó kertbe. A kislány nem sokkal később eltűnt. A rendőrök most, két héttel később találták meg a holttestét. A halál okát még vizsgálják.

Az apa, Wesley Mathews beismerte, hogy ő zavarta ki az udvarra a kislányt, ám elmondása szerint kikötötte egy fához. Mikor azonban negyed óra múlva kiment, a lánya már nem volt ott. Az apa csak öt órával később jelentette be, hogy nem találja gyermekét. A kislány testét másfél kilóméterre találták meg onnan, ahova büntetésből került - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.