Dammak Jázmin Hosnyánszky Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert és a modell-szépségkirálynő Dammak Jázmin második gyermeke. 

"Megszületett második kincsünk, Szonja" - írta a gyönyörű anyuka a babatappancskák mellé Instagram-oldalán.

"A családommal szeretnék több időt tölteni, ezért függesztettem fel a válogatottban való játékomat. A kislányom a múlt héten született meg, megérdemli Jázmin és a gyerekek, hogy a nyáron végre együtt pihenjünk – árulta el büszkén a Blikknek a bajnoki ezüstérmes Eger csapatában vízilabdázó Hosnyánszky, aki kisfia, Zalán világra jötténél még nem, de ezúttal ott lehetett a nagy pillanatnál. Nagyon meghatódtam, amikor megláttam Szonját" - nyilatkozta a Blikknek Hosnyánszky Norbert.

Hogy beszéljünk a gyerekkel a válásról? Vekerdy Tamás tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20171028-hogy-beszeljunk-a-gyerekkel-a-valasrol-vekerdy-tamas-tanacsai.htmlVeszekedhetünk a gyerek előtt? Hogyan mondjuk el neki, hogy válni készülünk? Meg lehet számára könnyíteni ezt az időszakot? Vekerdy Tamás többek közt ezekre a kérdésekre adott választ.Család--Megmutatta kisfiát Fresh Vikihttp://www.life.hu/csalad/20171027-megmutatta-kisfiat-fresh-viki-enekesno.htmlAz énekesnő augusztus végén adott életet első gyermekének, Samunak. A kisfiú nagy súlya miatt császármetszéssel jött a világra, de minden rendben zajlott a szülésnél. A büszke édesanya most meg is mutatta gyermekét.CsaládOrigoSosem bocsát meg lánya vőlegényének Oszter Sándorhttp://www.life.hu/csalad/20171021-sosem-bocsat-meg-lanya-alexandra-volegenyenek-oszter-sandor.htmlBár lányával, Alexandrával már beszélnek, leendő vejével a mai napig nem áll szóba Oszter Sándor. Család--Letartóztatták nőverésért Katalin hercegné nagybátyjáthttp://www.life.hu/csalad/20171014-letartoztattak-noveresert-katalin-hercegne-nagybatyjat-a-feleseget-utotte.htmlGary Goldsmith-et testi sértéssel gyanúsítják. Katalin nagybátyja az utcán ütötte meg 47 éves feleségét, Julie-Annt. Család--Összeomlott Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/csalad/20171013-osszeomlott-aradszky-laszlo-ozvegye-az-enekes-halala-utan.htmlÉva asszony esténként a férje fényképéhez beszél, sírógörcsei vannak, nem tudja feldolgozni férje váratlan halálát. Család--Abortuszairól vallott Soma Mamagésahttp://www.life.hu/csalad/20171013-abortuszairol-vallott-soma-mamagesa-a-tv2-mokkaban.htmlTöbb híresség is biztosította támogatásáról a Szinetár-Makranczi házaspárt, miután nyilvánosságra hozták, Down-szindrómás kisbabájuk született. Dóra arról írt a közösségi oldalon, hogy azért nem csináltatták meg a célzott vizsgálatot, mert a magzat elvétele nem volt opció. Soma Mamagésa a TV2 Mokkájában szólt hozzá a témához és megdöbbentő vallomást tett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.