Az emberek 27%-a ezzel csalja meg a párját

Forrás: Getty Images/(c) Hepp/Hepp -
megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megcsalás mindig szörnyű dolog, de egy friss kutatás szerint az emberek 27%-a vele csalja meg a párját.

A kutatásban 1300 embert kérdeztek meg arról, hogy miért csalja meg a párját, és kivel. A férfiak 27%-a azt válaszolta, hogy egy közeli baráttal, vagy munkatárssal csalta, vagy csalná meg a kedvesét, abban az esetben, ha boldogtalan a kapcsolatban. A nők is baráttal, vagy munkatárssal lépnek, vagy lépnének félre, ugyanakkor 17% mondta azt, hogy a főnökével feküdne le.

Forrás: Getty Images/(c) Hepp/Hepp

A nők és a férfiak is azt állították, hogy a fő motiváció, amiért félrelépnek, vagy félrelépnének az a kielégítő, minőségi szex, amit otthon nem kapnak meg. A nők 54%-a az első gyermek megszületése után lép a megcsalás ösvényére.

Bombera Krisztina: "Az udvarlásnak és erőszaknak semmi köze egymáshoz"http://www.life.hu/csalad/20171021-bombera-krisztina-kifakadt-a-szexualis-zaklatasok-miatt.htmlBombera Krisztina reagált Hont András cikkére a Facebook-oldalán. A műsorvezető pontokba szedve ment végig a szexuális zaklatásokról szóló íráson. Család--Nincs visszaút! Gerard Piqué elköltözött Shakirától és a gyerekektőlhttp://www.life.hu/csalad/20171008-gerard-pique-elkoltozott-shakiratol-es-a-gyerekektol.htmlBármennyire is tagadják, egyre több jel utal arra, hogy Shakira és Gerard Piqué kapcsolatának annyi. A focista a hírek szerint ki is költözött a közös otthonukból. CsaládThinkstockÖt év után szakított pasijával Tyra Bankshttp://www.life.hu/csalad/20171008-ot-ev-utan-szakitott-tyra-banks-es-erik-asla.htmlTyra Banks modellből lett műsorvezető és Erik Asla öt évig voltak együtt. Ám a 43 éves Banks mostantól egyedülálló anyuka. Család--„Imádom, ha az unokám anyukájának néznek a játszótéren" – Ivett, a 41 éves nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20170825-ivett-a-41-eves-nagymama.htmlBeke Ivett feltűnő, nagyon csinos hölgy, akiről nem sokan gondolják, hogy már betöltötte a negyvenet, azt pedig pláne nem nézik ki belőle, hogy büszke nagymama. Néhány éve még a legismertebb férfimagazinok címlapján is szerepelt, most pedig a TV2 visszatérő sikerműsorában, az Áll az alku!-ban próbálja meg felduzzasztani a családi kasszát. CsaládOrigoCsodás esküvője volt Tunku Aminah maláj hercegnőnek - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170815-csodas-eskuvoje-volt-tunku-aminah-malaj-hercegnonek.htmlHétfőn férjhez ment Tunku Aminah. A 31 éves maláj hercegnő egy 28 éves fiatalembernek, Dennis Muhammad Abdullahnak mondta ki az igent. Család--Ikrekkel várandós Hillary Scott, a Lady Antebellum énekesnője.http://www.life.hu/csalad/20170819-ikrekkel-varandos-hillary-scott.htmlKorábban szörnyű vetélése volt a sikeres énekesnőnek, aki egy különleges videóban mondta el négyéves lányának, hogy újra állapotos. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.