Retteg a magyar család: Amerikában nyoma veszett az édesapának

eltűnt Amerika édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október óta se éjjele, se nappala a kétgyermekes Erikának. Férje, a mexikói-spanyol származású Enriqe Garibay Ruiz eltűnt amerikai útja során.

Enrique és most ötven éves felesége az egyetemen ismerkedtek meg Debrecenben, majd Mexikóba költöztek, de kilenc éve visszatértek Magyaroszágra. A családfő tudósként dolgozik, és szeptember 17-én utazott Amerikába kollégáihoz. Október hatodika óta azonben nem tudnak róla semmit, minden előjel nélkül Los Angeles környékén eltűnt. Az 50 éves feleség és két tinédzser gyermeke nagyon aggódnak érte. A férfit már a hatóságok is nagy erőkkel keresik, de a család egy magánnyomozót is szeretne fogadni. Ennek érdekében felhívást tettek közzé az egyik népszerű adománygyűjtő oldalon, hogy mielőtt megtalálhassák az édesapát - írta meg a Bors.

Amerikában nyoma veszett az édesapának, Enrique Garibay Ruiznak Forrás: gofundme.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.