Bikinis fotót posztolt Ördög Nóráról a férje, Nánási Pál

"Fotó: Csudai Sándor - Origo " -
Nánási Pál Ördög Nóra bikini Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál megmutatta, milyen jól érzik magukat Dubaiban.

Ördön Nóráék Dubaiban lazítanak, és a gyerekeket is magukkal vitték. A tengerpartot és a 35 fokos meleget természetesen Mici és Venci élvezi a legjobban. Nánási Pál rettentően büszke gyönyörű családjára, így tengerparti fotót is mutatott róluk a követőinek.

A TV2 műsorvezetőjét kisebb szerencsétlenség is érte: kiderült, hogy a telefonja nem tud úszni. A rajongók természetesen elárasztották jobbnál jobb tancsácsokkal, hogyan lehetne megmenteni a mobilt. Reméljük, Nóri sikerrel jár!

Kifejezetten ötletes halloweeni várandósjelmezek: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171027-kifejezetten-otletes-halloweeni-varandos-jelmezek-kismama-kepek.htmlEgy hatalmas pocakkal nehéz olyan jelmezt találni, ami el tudja rejteni. De, héj! Miért kellene úgy tenni, mintha ott se lenne? A következő hölgyek bizony büszkék a babát rejtő pocakjukra, sőt e köré képzelték el és alkották meg a saját halloweeni jelmezüket. CsaládOrigoMegszületett Dammak Jázmin kislánya, Szonjahttp://www.life.hu/csalad/20171028-megszuletett-dammak-jazmin-kislanya.htmlMegszületett a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert és a modell-szépségkirálynő Dammak Jázmin második gyermeke. Család--Hogy beszéljünk a gyerekkel a válásról? Vekerdy Tamás tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20171028-hogy-beszeljunk-a-gyerekkel-a-valasrol-vekerdy-tamas-tanacsai.htmlVeszekedhetünk a gyerek előtt? Hogyan mondjuk el neki, hogy válni készülünk? Meg lehet számára könnyíteni ezt az időszakot? Vekerdy Tamás többek közt ezekre a kérdésekre adott választ.Család--3+1 fiatalkorúakra jellemző szubkultúra a világból (18+)http://www.life.hu/csalad/20171027-erdekes-fiatalkoruakra-jellemzo-szubkultura-a-vilagbol-anglia-japan-skocia-del-afrikai-koztarsasag.htmlA szubkultúra a társadalom természetes velejárója. Lényegében valamilyen azonosságon alapuló csoportosulást jelent, amelynek csak egy része deviáns. Ez utóbbira mutatunk most három példát, és egy ráadást. Család--Istenes Bence és kisfia, Nátán nagyon hasonlítanak egymásra: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171027-istenes-bence-es-kisfia-natan-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlIstenes Bence és kisfia, Nátán között hatalmas az összhang: nemcsak kinézetre olyanok, mint két tojás! Család--Megmutatta kisfiát Fresh Vikihttp://www.life.hu/csalad/20171027-megmutatta-kisfiat-fresh-viki-enekesno.htmlAz énekesnő augusztus végén adott életet első gyermekének, Samunak. A kisfiú nagy súlya miatt császármetszéssel jött a világra, de minden rendben zajlott a szülésnél. A büszke édesanya most meg is mutatta gyermekét.CsaládOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.