Liptai Claudia Marci születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy már eltelt egy év, és Liptai Claudia kisfia egy éves lett. 

Tavaly hatalmas örömmel tudattuk a hírt, mely szerint megszületett Liptai Claudia második csemetéje, aki a Marcell Ádám névre lett keresztelve. Olyan, mintha ez az esemény tegnap történt volna, pedig már egy év is eltelt.

Azóta már több képet is láthattunk a boldog családról, és arról is, ahogyan a kisfiú napról-napra egyre nagyobb, okosabb, és elképesztően cuki. A műsorvezető természetesen nem feledkezik meg Panka lányáról sem, nemrég egy igazi anya-lánya fotót mutatott a követőinek.

Most azonban mindenki a kis Marcit ünnepelte, hiszen a kisfiú október 28-án betöltötte az első életévét, ami egy rendkívül fontos mérföldkő az életében. Az édesanyja egy tündéri fotóval emlékezett meg a nagy napról a közösségi oldalán, amit a rajongói közel 6000 kedveléssel jutalmaztak.

Amíg élek szeretem és azon túl is! #egyeveslett #mikormentelazido #nemlehetleirniazerzest

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Harry herceg és Meghan Markle távoli rokonok? http://www.life.hu/csalad/20171030-allitjak-harry-herceg-es-meghan-markle-rokonok.htmlHihetetlen pletyka terjed a neten, ami elég valósághűnek tűnik. Vajon lehetséges, hogy Harry és Meghan rokonok? Család--Medveczky Ilonának nincs egyetlen élő rokona sem: DNS -vizsgálat igazoljahttp://www.life.hu/csalad/20171030-medveczky-ilonanak-nincs-egyetlen-elo-rokona-sem.htmlMedveczky Ilona eddig reménykedhetett abban, hogy valahol van még családtagja, de ez nemrég teljesen füstbe ment: DNS-teszt bizonyítja, hogy nincs élő rokona. CsaládOrigoElső gyermekét várja a 40 éves magyar színésznő, Szamosi Zsófiahttp://www.life.hu/csalad/20171029-elso-gyermeket-varja-a-40-eves-magyar-szineszno-szamosi-zsofia.htmlA Terápia című sorozat harmadik évadának premierjén mutatta meg hatalmas pocakját Szamosi Zsófia színésznő, . Család--Kifejezetten ötletes halloweeni várandósjelmezek: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171027-kifejezetten-otletes-halloweeni-varandos-jelmezek-kismama-kepek.htmlEgy hatalmas pocakkal nehéz olyan jelmezt találni, ami el tudja rejteni. De, héj! Miért kellene úgy tenni, mintha ott se lenne? A következő hölgyek bizony büszkék a babát rejtő pocakjukra, sőt e köré képzelték el és alkották meg a saját halloweeni jelmezüket. CsaládOrigoBikinis fotót posztolt Ördög Nóráról a férje, Nánási Pálhttp://www.life.hu/csalad/20171029-bikinis-fotot-posztolt-ordog-norarol-a-ferje-nanasi-pal.htmlNánási Pál megmutatta, milyen jól érzik magukat Dubaiban. Család--Az emberek 27%-a ezzel csalja meg a párjáthttp://www.life.hu/csalad/20171029-a-megcsalas-leggyakoribb-oka.htmlA megcsalás mindig szörnyű dolog, de egy friss kutatás szerint az emberek 27%-a vele csalja meg a párját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.