Mucsi Zoltánnak van egy eltitkolt lánya

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
lány család Mucsi Zoltán gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mucsi Zoltán igyekezett mindig szűkszavúan nyilatkozni családjáról és a magánéletükről, ezért lehet, hogy senki nem tudott róla, a három fia mellett van egy lánya is. Most először beszélt a színész a legfiatalabb gyermekükről.

Az egész ország ismeri Mucsi Zoltánt, de magánéletéről nagyon keveset tudhatunk. A színész mindig féltve óvta családját a nyilvánosság előtt, nagyon ritkán nyilatkozott csak róluk, akkor is szűkszavúan. Ezért lehet, hogy eddig senki nem tudta, Mucsi Zoltánnak a három fia mellett van egy lánya is, akit örökbe fogadtak. Erről a Boldogságkönyv című interjúkötetben mesélt.

Mucsi Zoltán kislányáról nyilatkozott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Néhány éve a családhoz közel álló gyermek ugyanis intézetbe került volna, Mucsi Zoltán és felesége pedig úgy döntöttek, ezt nem hagyhatják. „

Nagyon jó, hogy ő van nekünk.

Blikk

A jogtudatosság erősítése a gyermekek esetében is fontoshttp://www.life.hu/csalad/20171030-a-jogtudatossag-erositese-a-gyermekek-eseten-is-fontos-bunmegelozes-storylab-applikacio.htmlSok tizenéves, aki bűncselekményt követ el, igazából nincs is tisztában azzal, hogy azért bíróság elé kerülhet. A 12-18 éves gyermekek kivétel nélkül nehéz időszakot élnek meg; az önállósodás, a szüleiktől való elfordulás, a kortárscsoport befolyása, a nemi érés, az iskolai stressz mind megnehezítik a mikrokörnyezetükben és a társadalomban való boldogulásukat. Magyarországon jelenleg több 10 ezer fiatal van a büntetés-végrehajtás intézményrendszerében. Közülük sokan később újból visszakerülnek. Család--Kisfia első születésnapját ünnepli Liptai Claudia: fotó! http://www.life.hu/csalad/20171030-egy-eves-lett-liptai-claudia-kisfia.htmlHihetetlen, hogy már eltelt egy év, és Liptai Claudia kisfia egy éves lett. CsaládOrigoHarry herceg és Meghan Markle távoli rokonok? http://www.life.hu/csalad/20171030-allitjak-harry-herceg-es-meghan-markle-rokonok.htmlHihetetlen pletyka terjed a neten, ami elég valósághűnek tűnik. Vajon lehetséges, hogy Harry és Meghan rokonok? Család--Medveczky Ilonának nincs egyetlen élő rokona sem: DNS -vizsgálat igazoljahttp://www.life.hu/csalad/20171030-medveczky-ilonanak-nincs-egyetlen-elo-rokona-sem.htmlMedveczky Ilona eddig reménykedhetett abban, hogy valahol van még családtagja, de ez nemrég teljesen füstbe ment: DNS-teszt bizonyítja, hogy nincs élő rokona. CsaládOrigoElső gyermekét várja a 40 éves magyar színésznő, Szamosi Zsófiahttp://www.life.hu/csalad/20171029-elso-gyermeket-varja-a-40-eves-magyar-szineszno-szamosi-zsofia.htmlA Terápia című sorozat harmadik évadának premierjén mutatta meg hatalmas pocakját Szamosi Zsófia színésznő, . Család--Retteg a magyar család: Amerikában nyoma veszett az édesapánakhttp://www.life.hu/csalad/20171029-amerikaban-nyoma-veszett-a-magyar-edesapanak.htmlOktóber óta se éjjele, se nappala a kétgyermekes Erikának. Férje, a mexikói-spanyol származású Enriqe Garibay Ruiz eltűnt amerikai útja során.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.