családalapítás kisbaba gyerekvállalás Sub Bass Monster rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotóval közölte a rajongóival a hatalmas örömhírt, mely szerint édesapa lett. 

Sub Bass Monster, azaz Máté Szabolcs élete külső szemlélőként olyan, mint a mesében. Idén júniusban összeházasodott a szerelmével, Ágival, akivel a közösségi oldalaik szerint 2016 novembere óta alkotnak egy párt.

Az esküvőről egy csodás fotó is nyilvánosságra került, amelyen a szerelmesek meghitten ölelik egymást. Ági hasát egy "véletlen" levendulabokor takarja ki, így a pocakját sajnos nem láthattuk. De szerencsére legnagyobb örömhírből azért nem hagytak ki minket.

A rapper ugyanis nemrég egy fotót posztolt a rajongóinak, amelyen a frissen született kisfia látható. A posztból kiderült, hogy a kisbaba a Máté Belián nevet kapta, és azt is megtudtuk, hogy 53 centivel és 3200 grammal érkezett a világra.

A sztárapuka még azon is viccelődik, hogy a kisfia már újszülötten is mutatja a lájkot, és nagyon reméli, hogy lesz utód, aki viszi majd tovább a mikrofont és a rímeket.

Gyerekszemmel fel sem tűnt, milyen rosszak is a szüleinkhttp://www.life.hu/csalad/20171031-gyerekszemmel-fel-sem-tunt-milyen-rosszak-is-a-szuleink-felnott-gyerekneveles.htmlFurcsa, mikor a szüleinkre egyenrangú félként kezdünk tekinteni. Ez az idő többnyire akkor jön el, amikor mi magunk is valódi, önálló felnőttekké válunk, vagy gyermekünk születik. Ijesztő meglátni a hibáikat, és újraértékelni gyerekkorunk egy-egy történését. CsaládOrigoJakupcsek Gabriella házasságáról és válásáról vallott: szerinte nem küzdött elegethttp://www.life.hu/csalad/20171102-jakucsek-gabriella-hazassagarol-es-valasarol-vallott.htmlJakupcsek Gabriella 30 évesen lépett ki 10 éves házasságából Máté Gáborral, miután a férfi megcsalta őt. A tévés szerint azonban nem küzdöttek eleget a kapcsolatukért, azt mondja, nem lett volna szabad olyan hamar föladni. CsaládOrigoKapócs Zsóka elárulta, hogy kisfia vagy kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20171102-kapocs-zsoka-elarulta-kisfia-vagy-kislanya-lesz.htmlKapócs Zsóka különleges módon jelentette be, hogy kisfia vagy kislánya lesz: egy óvodában. A gyerekeknek ajándékozott emeletes torta töltelékének a színéből lehetett következtetni a baba nemére. CsaládOrigoA temetés rég nem az elhunytról, hanem az élőkről szólhttp://www.life.hu/csalad/20171031-a-temetes-reg-nem-az-elhunytrol-hanem-az-elokrol-szol-hamvasztas-halottak-napja.htmlHalottak napján mind az elhunyt szeretteinkre emlékezünk. Sokan vannak, akiknek sírján még ott hervadoznak a koszorúk, és csupán még fakereszt őrzi nevüket. Az ő rokonaik első kézből tudják, hogy méltón eltemetni valakit sok utánajárást és még több pénzt jelent. Ne kezeljük tabuként a temetkezést. Család--Köllő Babett megmutatta a világnak az ikertestvérét: videó! http://www.life.hu/csalad/20171101-o-kollo-babett-ikertestvere.htmlKöllő Babett sokakat meglepett nemrég, ugyanis megmutatta az ikertestvérét, akiről eddig nem is tudtunk. Család--A jogtudatosság erősítése a gyermekek esetében is fontoshttp://www.life.hu/csalad/20171030-a-jogtudatossag-erositese-a-gyermekek-eseten-is-fontos-bunmegelozes-storylab-applikacio.htmlSok tizenéves, aki bűncselekményt követ el, igazából nincs is tisztában azzal, hogy azért bíróság elé kerülhet. A 12-18 éves gyermekek kivétel nélkül nehéz időszakot élnek meg; az önállósodás, a szüleiktől való elfordulás, a kortárscsoport befolyása, a nemi érés, az iskolai stressz mind megnehezítik a mikrokörnyezetükben és a társadalomban való boldogulásukat. Magyarországon jelenleg több 10 ezer fiatal van a büntetés-végrehajtás intézményrendszerében. Közülük sokan később újból visszakerülnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.