Babát vár Katona Zsombori Éva énekesnő: kisfia lesz

baba Katona Zsombori Éva terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt jelentett be Katona Zsombori Éva, művésznevén Ív: az énekesnő gyermeket vár! Az új jövevény február végén érkezik a családba.

Katona Zsombori Évát A Dal című műsorban ismerhették meg az emberek, de az énekesnő mostanában nem a karrierjével van elfoglalva, hanem bővülő családjával. Ív ugyanis gyermeket vár, erről a FEM3 reggeli műsorában beszélt a nézőknek. Az énekesnő azt is elárulta, hogy mikor érkezik a pici.

Babát vár Katona Zsombori Éva Forrás: FEM3

"Február vége felé, remélem, nem csúszunk bele egy február 28-ba" - mondta nevetve az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy milyen nemű lesz a baba. Ívnek ismét kisfia lesz, nagyobbik gyermeke már nagyon várja az öcsike születését. "Mindig jön és megölelget, olyan cuki" - árulta el az énekesnő.

Felháborította az anyákat a fotós véleménye a császármetszésről: szerinte az nem szüléshttp://www.life.hu/csalad/20171110-felhaboritotta-az-anyakat-a-fotos-velemenye-a-csaszarmetszesrol.htmlSzörnyű tapasztalatáról számolt be egy édesanya, aki császármetszéssel adott életet gyermekének: felkért egy fotóst, hogy örökítse meg a pillanatot, de a fényképész elutasította, kioktatta és meglázta az anyát. Szerinte ugyanis a az műtét, nem szülés. Család--Vastag Tamás hamarosan kétszeres apa lesz http://www.life.hu/csalad/20171110-hamarosan-megszuletik-vastag-tamas-masodik-gyermeke.htmlAz énekes nem fűzött túl sokat a hírhez, de annyit megtudtunk, hogy február környékén várható a legkisebb családtag érkezése, akit már mindenki nagyon vár. CsaládOrigoEzt tanácsolja minden szülőnek a 14 éves korában megerőszakolt nő http://www.life.hu/csalad/20171109-tanacsot-adott-minden-szulonek-a-tinikent-megeroszakolt-no.htmlFontos tanácsokat adott a szülőknek Elizabeth Smart, akit 14 éves korában hosszú időn keresztül fogvatartottak és szexuálisan bántalmaztak. CsaládOrigoGyebnár Csekka, a Barátok közt 43 éves színésznője szülni szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20171109-gyebnar-csekka-a-baratok-kozt-43-eves-szinesznoje-szulni-szeretne.htmlGyebnár Csekka évek óta boldog párkapcsolatban él, de eddig sem a házasság nem került szóba köztük, sem a kisbaba. Mára azonban változott a helyzet: ugyan elmúlt már 43 éves, de szeretne szülni. Család--Kollányi Zsuzsi édesapja haláláról nyilatkozott: bántja, hogy nem köszönt el tőlehttp://www.life.hu/csalad/20171109-kollanyi-zsuzsi-edesapja-halalarol-nyilatkozott.htmlKollányi Zsuzsi, a Sztárban sztár énekesnője nehéz időszakot tudhat a háta mögött, és még nincs is túl rajta. Édesapja meghalt, és hiába tudta már a család, hogy közeleg a vég, mégis nagyon megviselte az énekesnőt a veszteség: elköszönni sem tudott tőle. CsaládFotó: Mudra László - OrigoRubint Réka újra összehozta 16 éve elvált szüleithttp://www.life.hu/csalad/20171109-rubint-reka-osszehozta-16-eve-elvalt-szuleit.htmlRubint Réka szülei 16 évvel ezelőtt elváltak, és úgy tűnt, nincs is remény a békülésre. Édesapjának új felesége lett, így a család kissé szétszakadt. A nagy összejövetelek helyett külön találkoztak a szülőkkel, ám nemrég Rékának sikerült újra összehoznia őket, édesapja ugyanis ismét elvált! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.