Vastag Tamás hamarosan kétszeres apa lesz

Forrás: Facebook/ Vastag Tamás -
családalapítás kisbaba Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem fűzött túl sokat a hírhez, de annyit megtudtunk, hogy február környékén várható a legkisebb családtag érkezése, akit már mindenki nagyon vár. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Vastag Tamás első kisbabája tavaly júniusban érkezett a világra. A kisfiú a Sándor Samu nevet kapta, és szerencsére azóta is makk egészséges a család többi tagjával együtt.

Tamás a környezete védelmében nem sokat szokott mesélni a családjáról, így nem meglepő, hogy az újabb örömhírt is csak most közölte a nyilvánossággal: a felesége újból áldott állapotban van, de már hamarosan szülni is fog.

Kétszeres édesapa lesz Vastag Tamás Forrás: Facebook/ Vastag Tamás

A hírek szerint jövő februárra várható a csemete érkezése, szóval az már biztos, hogy Tomiék a harmadik trimeszter környékén járnak. Az énekes nem szeretett volna sokat hozzáfűzni a hírekhez, ám egy ismerőse szerencsére elmesélt némi részletet:

"Mindig is tudtuk, hogy Tamás lesz az első a három testvér közül, aki családot fog alapítani, mindig is szeretett volna apa lenni, és vágyott saját családra. Nagyon örül annak, hogy jön az újabb baba, alig várja, hogy a kezében tarthassa" - írta meg a Blikk.

Ezt tanácsolja minden szülőnek a 14 éves korában megerőszakolt nő http://www.life.hu/csalad/20171109-tanacsot-adott-minden-szulonek-a-tinikent-megeroszakolt-no.htmlFontos tanácsokat adott a szülőknek Elizabeth Smart, akit 14 éves korában hosszú időn keresztül fogvatartottak és szexuálisan bántalmaztak. CsaládOrigoSzörnyű és kegyetlen szülői büntetések (18+)http://www.life.hu/csalad/20171108-szornyu-es-kegyetlen-szuloi-buntetesek-gyermekbantalmazas.htmlA fegyelmezés és büntetés könnyen torkolhat gyermekbántalmazásba. Ezekben az esetekben nem csupán a számuk tragikus, hanem az is, hogy a szülők nincsenek tisztában a bűn a súlyosságával, amit saját gyermekük ellen elkövetnek. CsaládOrigoA férfi 6 éven át zaklatta szexuálisan a fogvatartott áldozatát (18+)http://www.life.hu/csalad/20171109-6-evig-zaklatta-es-tartotta-fogva-az-aldozatat.htmlElképesztő szörnyűségeket élt meg egy nő, akit hat éven keresztül tartott szexrabszolgaként egy férfi. CsaládOrigoGyebnár Csekka, a Barátok közt 43 éves színésznője szülni szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20171109-gyebnar-csekka-a-baratok-kozt-43-eves-szinesznoje-szulni-szeretne.htmlGyebnár Csekka évek óta boldog párkapcsolatban él, de eddig sem a házasság nem került szóba köztük, sem a kisbaba. Mára azonban változott a helyzet: ugyan elmúlt már 43 éves, de szeretne szülni. Család--Kollányi Zsuzsi édesapja haláláról nyilatkozott: bántja, hogy nem köszönt el tőlehttp://www.life.hu/csalad/20171109-kollanyi-zsuzsi-edesapja-halalarol-nyilatkozott.htmlKollányi Zsuzsi, a Sztárban sztár énekesnője nehéz időszakot tudhat a háta mögött, és még nincs is túl rajta. Édesapja meghalt, és hiába tudta már a család, hogy közeleg a vég, mégis nagyon megviselte az énekesnőt a veszteség: elköszönni sem tudott tőle. CsaládFotó: Mudra László - OrigoTölgyesi-Khell Cynthia üzent férjének, Hujber Ferinek: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171104-tolgyesi-khell-cynthia-uzent-fejenek-hujber-ferinek-foto.htmlHujber Feri és felesége kálváriája úgy tűnik, véget ér, ugyanis a nő még mindig nem tud lemondani érdekes elveket valló férjéről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.