Katalin hercegnő rettenetesen aggódik György herceg miatt

Forrás: Getty Images -
ISIS terror aggodalom Katalin hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyűnek látszik Katalin hercegnő élete, igaz? Csupa pompa, csillogás és szép ruha. Pedig több gondoja van, mint gondolnánk. Nem csak a brit királyi házat képviseli nap, mint nap, a gyerekei miatt is ugyanúgy aggódik, mint a hétköznapi anyák. Sőt, lehet, hogy jobban is...

Két olyan gyermek édesanyjának lenni, akik a nyilvánosság szeme előtt nőnek fel, bizonyára nem könnyű. Főleg, hogy terrorszerevezetek fenyegetik őket, mint György herceget is. Az ISIS legutóbbi fenyegetőzései Vilmos és Katalin fiának iskolája ellen irányultak. Nem csoda, hogy a hercegnő tele van aggodalommal.

Katalin hercegnő rettenetesen aggódik fiáért Forrás: Getty Images

Egy gyereknevelésről szóló fórumon ezt nyilatkozta: "Anyaként éppen ahhoz kell hozzászoknom, hogy elengedjem a gyermeket az iskola kapujában." És hogy miért engedi ilyen fenyegetések után továbbra is iskolába járni a kis Györgyöt? Rögtön meg is válaszolta: tudja, hogy nincsen más választása, különben György nem tanulná meg, hogyan viselkedjen a kortársaival, és nem tudhatná meg, milyen a normális gyerekkor.



„A partnerünk nem gép: szabad akarata van” – A féltékenység csapdájábanhttp://www.life.hu/csalad/20171110--a-partnerunk-nem-gep-szabad-akarata-van-feltekenyseg-hutlenseg-megcsalas.htmlAki hosszabb ideje él párkapcsolatban, mind tudja, milyen is az, amikor felüti a fejét a féltékenység. Ezt magunkban tartva, szépen lassan mindenben bizonyító erejű jelet kezdünk el látni. Sőt akár a bizonytalan és kétségbeesett viselkedésünkkel magunk kergetjük partnerünket más karjaiba. Ma egy kedves olvasónk tisztelt meg minket bizalmával, az ő aggodalmaira reagál egy párkapcsolati szakértő. CsaládOrigoA szerelem igenis tarthat örökké: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171109-a-szerelem-hazassag-igenis-tarthat-orokke-fotok.htmlA szerelem az egyik legjobb érzés a világon. Amikor a gyomrodban repkednek a pillangók, a szíved hevesebben kezd el verni, már attól is, ha a másikra gondolsz. Ám sokan félnek, hogy mi lesz, ha ez az izzás pár év múlva elmúlik. Korábban már mutattunk olyan képeket, amin a násznép nem volt épp a helyzet magaslatán. Most olyan fotókat hoztunk, amelyek bizonyítják, hogy az örök szerelem, az egymás melletti kitartás bizony nem lehetetlen. Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Niki Beluccihttp://www.life.hu/csalad/20171111-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-niki-belucci.htmlA nyáron derült ki, hogy Niki Belucci három vetélés után kisbabát vár. Most pedig végre megmutatta gömbölyödő pocakját.CsaládOrigoSzörnyű és kegyetlen szülői büntetések (18+)http://www.life.hu/csalad/20171108-szornyu-es-kegyetlen-szuloi-buntetesek-gyermekbantalmazas.htmlA fegyelmezés és büntetés könnyen torkolhat gyermekbántalmazásba. Ezekben az esetekben nem csupán a számuk tragikus, hanem az is, hogy a szülők nincsenek tisztában a bűn a súlyosságával, amit saját gyermekük ellen elkövetnek. CsaládOrigoBabát vár Katona Zsombori Éva énekesnő: kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20171110-babat-var-katona-zsombori-eva-enekesno.htmlHatalmas örömhírt jelentett be Katona Zsombori Éva, művésznevén Ív: az énekesnő gyermeket vár! Az új jövevény február végén érkezik a családba. CsaládThinkstockFelháborította az anyákat a fotós véleménye a császármetszésről: szerinte az nem szüléshttp://www.life.hu/csalad/20171110-felhaboritotta-az-anyakat-a-fotos-velemenye-a-csaszarmetszesrol.htmlSzörnyű tapasztalatáról számolt be egy édesanya, aki császármetszéssel adott életet gyermekének: felkért egy fotóst, hogy örökítse meg a pillanatot, de a fényképész elutasította, kioktatta és meglázta az anyát. Szerinte ugyanis a az műtét, nem szülés. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.