Gyönyörű kismama Kapócs Zsóka: így gömbölyödik a pocakja - Fotó

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
baba Kapócs Zsóka terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majd' kicsattan a boldogságtól Kapócs Zsóka, aki kisfiút hord a szíve alatt.

Alig 2 hónapja jelentette be Kapócs Zsóka, hogy több évnyi sikertelen próbálkozás után végre kisbabát vár. Az egykori szépségkirálynő, műsorvezető azóta csak úgy sugárzik a boldogságtól, gömbölyödő hasát pedig most meg is mutatta Facebook oldalán. „It's a boy", azaz kisfiú lesz, és "alig várom" - írta a fotó mellé.

Csak úgy ragyognak: Cserpes Laurát Gyurta Danival fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-cserpes-laurat-gyurta-danival-fotoztak.htmlRitkán oszt meg közös fotót Cserpes Laura és párja, Gyurta Dani, ezúttal azonban kivételt tettek: életük első fotózásába engedtek betekintést. TV + Sztárok--Majka tablóképén nevet az ország - Vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-majka-tablokepen-nevet-az-orszag-vicces-foto.htmlEgy 20 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Majka az Instagramján: a műsorvezető az ózdi szakközépiskola tablóképén látható - fülbevalóval a fülében. TV + SztárokOrigo49 évesen hunyt el a bajnok teniszező - Évek óta rákkal küzdötthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-49-evesen-hunyt-el-a-bajnok-teniszezo-evek-ota-rakkal-kuzdott.html49 éves korában elhunyt Jana Novotna egykori teniszező, Wimbledon 1998-as női bajnoka. TV + Sztárok--Ördög Nóra most nagyon kiakadt: "Egyszerűen nem tudom felfogni"http://www.life.hu/sztarok/20171120-ordog-nora-most-nagyon-kiakadt-egyszeruen-nem-tudom-felfogni.htmlNánázsia néven készített vlogot Nánási Pál és Ördög Nóra, a felvételeket az Ázsia Expressz forgatása közben rögzítették. A legutóbbi részben a műsorvezető igencsak kiakadt a nem megfelelő higiéniai körülmények láttán. TV + Sztárok--Meghan Markle-nek szerencséje volt: lottónyereménynek köszönheti karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171120-meghan-markle-karrierjet-lottonyeremenynek-koszonheti.htmlMeghan Markle Harry herceg barátnőjeként vált ismertté, de híres színésznő is egyébként, ám karrierjét nemcsak a tehetségének köszönheti: bátyja elárulta, mi hozta meg az egész család szerencséjét! TV + Sztárok--Kiszel Tünde édesapjára emlékezett a koraszülöttek világnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-kiszel-tunde-edesapjat-gyaszolta-a-koraszulottek-vilagnapjan.htmlKiszel Tünde nagyon korán elveszített egy rendkívül fontos embert az életében, méghozzá az édesapját. Dr. Kiszel János professzorról a koraszülöttek világnapján emlékezett meg Tünde, apja ugyanis sokat tett a koraszülöttek ellátásáért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.