Takáts Tamás volt kapcsolatáról vallott: betegesen féltékeny volt a felesége

2017.11.21. 09:14

Takáts Tamás élete ma már nyugodtan zajlik, de nem volt ez mindig így. Volt felesége betegesen féltékeny volt, dühét pedig nemcsak szavakban fejezte ki. Előfordult, hogy ridiküllel ütötte a zenészt, aki megalázónak érezte a helyzetet, ugyanakkor tehetetlen volt, de soha nem ütött vissza.

Takáts Tamás rengeteg nehézségen van túl, de ma már boldog, hiszen ő neveli a 12 éves lányát, Lucát. A bíróság neki ítélte, de anyukája is bármikor láthatja a kislányt, az a lényeg, hogy a gyermeknek jó legyen. Ma már jó kapcsolatban vannak a szülők is, de sajnos ez a házasságuk alatt nem volt elmondható. Takáts Tamás felesége borzasztóan féltékeny volt.

Takáts Tamás korábbi házasságáról vallottFotó: Szabó Pál/Origo

„Nem szerettem, amikor ridiküllel ütötték-verték a fejem, de egy biztos: soha nem ütöttem vissza! Egy férfi egyébként ilyen helyzetben néha tehetetlenebb, mint egy nő. Egyrészt kimondottan kínos és megalázó helyzet, másrészt tényleg nem tudom magam megvédeni, mert fizikailag erőfölényben vagyok, amit nem használhatok ki" – mondta a Lokálnak a zenész, aki hangsúlyozta, hogy már nagyon jó a kapcsolata volt feleségével, a közös kislányukat pedig ő neveli. "Az, hogy miért döntött így a bíróság, egészen egyszerű. A lányom mellettem van biztonságban. Anikó természetesen akkor látja, amikor szeretné, de általában kéthetente hétvégén találkoznak, ahogy a bíróság előírta. Természetesen úgy is adódhat, hogy hetente látják egymást, az sem akadály. A lányom érdekében bármit megtennék, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott élete legyen. Szerencsére az sem okoz problémát, hogy Lucát reggel elvigyem az iskolába vagy délután elhozzam, mert a zenekari próbákon is mindenki figyelembe veszi, hogy egyedül nevelem" – árulta el Takáts Tamás, aki egyelőre nem gondolkozik új párkapcsolaton, mert ahogy fogalmazott, már többször megégette magát.

Takáts Tamásházassággyerekválásféltékenység