Gólyahír: megszületett a magyar olimpiai bajnok kajakozó, Csipes Tamara kisbabája

Forrás: Thinkstock -
kisbaba kajakozó Csipes Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017. november 22-én megszületett Csipes Tamara, olimpia bajnok kajakosunk kislánya. Az örömhírről a Magyar Kajak-Kenu Szövetség számolt be Facebook oldalán, ahol fotót is mutattak a piciről.

"Tegnap megszületett olimpiai bajnokunk, Csipes Tamara kislánya! Isten hozott, Olívia!" - adta hírül a szövetség csütörtökön, és fotót is posztoltak a kicsiről, aki tiszta anyukája. A kisbaba édesapja Molnár Ákos úszóedző.

Pedro Alonso Lopez pedofil sorozatgyilkos, aki 350 kislányt ölt meg (18+)http://www.life.hu/csalad/20171123-pedro-alonso-lopez-pedofil-sorozatgyilkos-eroszaktevo.htmlAz Andok szörnyetege „címet” több mint 350 kislány megerőszakolásával és megölésével érdemelte ki Pedro Lopez, akit végül bár elítéltek, mégis 20 év után szabadon engedtek. Rémtetteivel büszkén állt a rendőrök elé, mégse került soha a halálsorra. CsaládOrigoCzippán Anett megmutatta kisbabáját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171123-czippan-anett-megmutatta-kisbabajat.htmlCzippán Anett életet adott második gyermekének, november 20-án látta meg a napvilágot Soma. A műsorvezető nem várt sokat, máris mutatott egy kis részletet a gyermekéből. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoChrissy Teigen terhes: második gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20171123-chrissy-teigen-masodik-gyermeket-varja.htmlHihetetlenül cuki videóval jelentette be Chrissy Teigen, hogy családjuk újabb taggal bővül: a kislányuk árulta le a felvételen, hogy anyukája pocakjában baba van! Család--Szabó Zsófi magánklinikán fogja világra hozni a gyermekét http://www.life.hu/csalad/20171122-maganklinikan-fog-szulni-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófiék már a célegyeneseben vannak: már az is kiderült, hogy a kisbaba egy magánklinikán fog megszületni. CsaládOrigoShriya Shah-Klorfine felkészületlenül indult neki a Mount Everestnek: meghalthttp://www.life.hu/csalad/20171121-mount-everest-noi-hegymaszo-halt-meg.htmlEgy nő a világ legmagasabb pontján. Ez volt Shriya Shah-Klorfine álma, melyért gyakorlatilag feláldozott mindent, a saját életét is. Ám az övé nem egy átlagos Everest-mászás története. Egyszerre hihetetlen és hátborzongató az az út, ami a tragédiáig vezetett. Család--Nem akar magyar nevet a gyerekének luxus Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20171121-nem-akar-magyar-nevet-a-gyerekenek-luxus-vivien-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlA luxusszülés luxuskörülményeiben két másodperc alatt megegyezett luxus Vivien és Fecsó, ám volt, ami okozott közöttük egy kis konfliktust. CsaládOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.