Megmutatta nagylányát Fésűs Nelly az Appra magyar! műsorban

Appra magyar! Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik kérdéssel kapcsolatban kapcsolták adásba Fésűs Nellyt és lányát, Csengét. 

Fésűs Nelly lányát, Horváth Csengét a Kismenőkben láthatták a nézők, vasárnap pedig a Sztárban sztár +1 kicsiben lép színpadra Hevesi Tamással. Nelly elárulta, ha úgy érezte volna, hogy a lányának nincs tehetsége, és emiatt nem való a szakmába, akkor biztos nem engedte volna, hogy szerepeljen egy tehetségkutatóban.

A genetikai vizsgálat miatt veszélye miatt nem vállalták a Down-szűrést Szinetár Dóráékhttp://www.life.hu/csalad/20171125-a-genetikai-vizsgalat-miatt-veszelye-miatt-nem-vallaltak-a-down-szurest-szinetar-doraek.htmlSzinetár Dórának és férjének, Makranczi Zalánnak szeptemberben született meg a kisbabájuk. A színésznő akkor ő maga beszélt arról, hogy Benjámin Down-szindrómás, most pedig az édesapa nyilatkozott a babáról a hot! magazinnak. CsaládOrigoGyereket akar Benkő Dániel és Bazsarózsahttp://www.life.hu/csalad/20171125-gyereket-akar-meghozza-fiut-benko-daniel-es-bazsarozsa.htmlBenkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarnak. A fiatal lány egyelőre nem esett teherbe, pedig még asztrológus segítségét is kérték, hogy mikor próbálkozzanak, pláne, ha fiút szeretnének. Család--Gyereket vár Kovács Kokó István új kedvese, Katahttp://www.life.hu/csalad/20171116-gyereket-var-kovacs-koko-istvan-uj-kedvese-kata.htmlA Story magazinnak egy jól értesült ismerős árulta el az örömhírt. Család--Nemsokára megszületik Rowan Atkinson harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20171112-nemsokara-megszuletik-mr-bean-azaz-rowan-atkinson-harmadik-gyereke.htmlAtkinsonnak korábban Sunetra Sastryával kötött házasságából született két gyereke. A 23 éves Ben és a 21 éves Lily most kistesót kapnak. CsaládAFPÖsszeomlott Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/csalad/20171013-osszeomlott-aradszky-laszlo-ozvegye-az-enekes-halala-utan.htmlÉva asszony esténként a férje fényképéhez beszél, sírógörcsei vannak, nem tudja feldolgozni férje váratlan halálát. Család--Lemondott beteg magzatáról Hadas Kriszta: még ma is sokat gondol ráhttp://www.life.hu/csalad/20171118-lemondott-beteg-magzatarol-hadas-kriszta-jon-a-baba.htmlHadas Kriszta a Jön a baba című műsor új évada kapcsán a Best magazinnak elárulta, hogy a forgatások során életének egyik legnagyobb tragédiája is feltört benne.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.