Családon belüli erőszak miatt tartóztatták le Naya Rivera színésznőt

Glee (sorozat) erőszak családon belüli erőszak Naya Rivera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres musicalsorozatból, a Glee – Sztárok leszünk!-ből ismert színésznőt, Naya Riverát szombat este tartóztatták le családon belüli erőszak miatt.

Szombaton érkezett bejelentés a rendőrséghez egy nyugat-virginiai városból családon belüli erőszakról. Mint később kiderült, az erőszakos cselekedettel nem mást vádolnak, mint a Glee - Sztárok leszünk! című musicalsorozatból ismert színésznőt, Naya Riverát. A sztár férje hívta ki a hatóságokat, kiérkezésük után pedig részletesen is elmesélte a történteket.

Naya Rivera bántalmazhatta férjét Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A fiatal pár közös gyermekükkel sétáltak a parkban, amikor Naya először fejbevágta férjét, majd a száját is megütötte. Mindezekről a férj készített felvételt is a mobiltelefonjával. Ez a videó a 30 éves színésznő letartóztatásához vezett. Amennyiben a kivázsgálás után bebizonyosodik Naya Rivera bűnössége, akár egy évre is börtönbe kerülhet az 500 dolláros bírság megfizetése mellett - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.