Így néz ki a 74 éves Mick Jagger 1 éves kisfia: fotó

Forrás: AFP -
kisfiú Mick Jagger gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Jagger 74 éves, legfiatalabb gyermeke pedig csak most lett 1! A rocksztár annak idején nem örült az újabb gyermekáldásnak, pedig hihetetlenül aranyos a kis Devi. 

Mick Jagger 74 évesen egyáltalán nem örült mikor megtudta, hogy az akkor 30 éves kedvese gyermeket vár. A rocksztár szerint Melanie nem tartotta be az egyezségüket, így hallani sem akart az újszülöttről. Nem tudni, hogy azóta meglátogatta-e Mick Jagger a gyermekét, akkor ugyanis nagyon határozottan állította, hogy nem kíván apaként szerepet vállalni a kicsi életében.

Mick Jagger kisfia egyéves lett Forrás: AFP

Ha apaként nem is vesz részt a kisfiú nevelésében, gondoskodott arról, hogy a kicsinek ne legyen gondja: bőséges gyerektartást fizet, és vett egy családi házat is a picinek és az anyjának. A kis Devi nemrég lett egyéves, anyukája meg is mutatta Facebook-oldalán, hogy milyen tündéri a kisfiú: gyönyörű kék szemei vannak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.