Liptai Claudia attól félt, hogy nem szereti majd ugyanúgy második gyermekét: videó

Forrás: tv2 -
Liptai Claudia várandós szeretet Appra magyar! gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia műsorában legutóbb arról kérdezte a nézőket, lehet-e ugyanúgy szeretni a második gyermeket, erről pedig ő is elmondta véleményét. Komoly kétségek gyötörték emiatt várandóssága alatt. 

Claudia nemcsak a nézőket és sztárvendégeit faggatja az Appra magyar!-ban, ő is elmondja őszintén a véleményét még akkor is, ha kínos, vagy érzékeny témát érintenek. Ilyenek pedig bőven akadnak a műsorban. Legutóbb a többi között például arról faggatták a többgyerekes szülőket, hogy az összes gyermeket ugyanannyira szeretik-e. Ezzel kapcsolatban a műsorvezető elmondta, benne milyen kérdések és kétségek fogalmazódtak meg, amikor várandós lett kisfiával.

Liptai Claudia elárulta, őt gyötörték kétségek a második várandóssága alatt Forrás: tv2

Én, amikor várandós lettem a gyermekemmel, a másodikkal, akkor arra gondoltam, hogy fogom-e tudni ugyanúgy szeretni.

"Na, tudtam mit kezdeni, mert konkrétan meg tudnám enni nap mint nap azt a kicsit, és néha borzalmas lelkiismeret-furdalásom van a nagynál, mert ugye egyszerűen ez nagyon nehéz"

Harper Seven Beckham karácsonyi videója nagyon cukihttp://www.life.hu/csalad/20171210-igy-varja-a-karacsony-harper-seven-beckham.htmlNagyon készül a karácsonyra Victoria és David Beckham egyetlen kislánya. Ebből a videóból az is kiderül, hogy mi Harper kedvenc karácsonyi dala. Család--Szabó Zsófi 29 éve készült fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/csalad/20171209-szabo-zsofi-29-eve-keszult-fotot-posztolt-magarol-foto.htmlÉdesanyjával látható azon a fotón Szabó Zsófi, amit közösségi oldalára posztolt ki. A kép 29 évvel ezelőtt készült.Család--Nem csak karácsonykor jobb adni, mint kapni – Adományozás és önkéntes munkahttp://www.life.hu/csalad/20171205-karacsonykor-adni-jo-adomanyozas-es-onkentes-munka.htmlA karácsonyi időszakban nagyobb fókuszt kap az adományozás és az önkénteskedés kérdésköre. Az ünnepek alatt az a láthatatlan társadalmi réteg is nagyobb figyelmet kap, melyekről hajlamosak vagyunk megfeledkezni az év többi részében. Pedig számukra a segítség nem csak decemberben ér kincset. Család--Robert Irwin, a híres krokodilvadász fia, mára díjnyertes fotóssá válthttp://www.life.hu/csalad/20171205-robert-irwin-a-hires-krokodilvadasz-steve-irwin-fia-dijnyertes-fotos.htmlAz ausztrál természetvédőt és természetfilmest, Steve Irwin vad lelke a fiában, Robertben él tovább. A fiú nem rég ünnepelte tizennegyedik születésnapját, és mára már bátran kijelenthetjük, hogy apjához hasonlóan, ő is a természet szerelmese. CsaládOrigoMúlt és jelen olvad össze ezeken a csodás ünnepi fotókonhttp://www.life.hu/csalad/galeria/20171208-mult-es-jelen-olvad-ossze-ezeken-a-csodas-unnepi-fotokon-galeria-1.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.