Múltja fájdalmas pontjairól mesélt Gáspár Laci

2017.12.13. 19:49

Gáspár Laci a Lakástalkshow ma esti adásában őszintén mesél gyerekkoráról, első válásának okairól, valamint zenei pályájának küzdelmeiről. A műsorban azt is elárulta, hogyan sikerült a nehézségek ellenére megőriznie hitét a házasságban és a zenei szakmában egyaránt.

Gáspár Laci 38 évesen már túl van két váláson, mégis hisz a házaséletben, jelenleg is boldog házasságban él feleségével, Nikivel. Túl van már két váláson, de bevallotta, hogy az első feleségével 17 éves korában csak azért keltek egybe, mert a környezetük nem nézte jó szemmel a házasságon kívüli szerelmet.

"Egy játszótéren, a hintában ülve kértem meg, emlékszem, azt mondta, ennél jobban nem lehet szeretni. A családja azt mondta, bűn, hogy házasságon kívül vagyunk együtt, ezért elvettem. Tapasztalatlan voltam, és nem volt, aki tanácsot adjon" - írta meg a Blikk

Gáspár Laci nehezen találta meg az útjátForrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Nem szokott erről beszélni, de most bevallotta, hogy ha a párja nem követett volna végzetes hibát, sosem vált volna tőle el:

Amikor jött a Megasztár, akkor sokan azt mondták, hogy biztos azért hagyja el a feleségét. Ez nem így van, csak annyira felgyorsultak az események, hogy sokkal jobban kinyílt a szemem és ezek a problémák még jobban kijöttek. (...) Ha nem csinált volna olyat, amit egy nő nem csinál, én akkor nem hagyom el, inkább lettem volna örökre boldogtalan" - mesélte Laci. 

4 évbe tellett, mire feldolgozta a sérüléseit, de szerencsére azóta már megtalálta a boldogságát, és a nehezen indult zenei karrierje is sínre került, ezért Laci állítja: még sosem volt ilyen boldog. 

Gáspár Lacikarrierházasságválásénekes