A sztárcsemeték is készülnek már az Álomutazóra

2017.12.13. 17:01

Az egész ország lázban ég, ugyanis hamarosan bemutatásra kerül az Álomutazó című mesemusical. 

Két éve A Játékkészítő című mega-musical tartotta lázban a családokat, akkor négy nap alatt több mint negyvenezren voltak kíváncsiak a hazai színpadokon még nem látott méretű és látványvilágú előadásra. A darab megálmodói idén egy még látványosabb előadással készülnek, amire igencsak nagy az érdeklődés, eddig több mint 8 teltháznyi jegy kelt el a volt SYMA csarnokba.

„Már alig várjuk!" – posztolta ki FB oldalán Pápai Joci, akinek kisfia Majka nagyobbik fiával együtt akarja élvezni a darabot.

Árpa Attila lánya barátnőit is elhozza, de úgy tűnik, az ő lelkesedése nagyobb, ezt közösségi oldalán is megemlítette: „Amikor az apuka jobban várja, mint a lánya"

A sztárok gyermekei is várják már az előadástForrás: Origo

Liptai Claudiának és lányának már A Játékkészítő is nagyon tetszett: „A lányomnak főleg a Petit játszó fiú tetszett" – árult el egy titkot Claudia. „de ezért most megölne, ha hallaná, hogy elárultam" – teszi hozzá, „nagyon reménykedünk benne, hogy most is lesz egy jóképű kisfiú, akiért akár többször is érdemes megnézni ezt a darabot"

Ábel Anita lánya szintén A Játékkészítő rajongója volt és nagyon örült, amikor anyukáját felkérték az Álomutazó egyik szerepére. „Akkor még nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy Radics Gigi is játszik a darabban" – meséli Ábel Anita.

A legtöbb gyereket Stohl András hozza magával, aki Franciska lányának teljes osztályát – akik már A Játékkészítő rajongói is voltak - meghívta az Álomutazó című mesemusicalra.

 

MajkaLiptai ClaudiaÁbel AnitaPápai JociÁlomutazó