A sztárcsemeték is készülnek már az Álomutazóra

Ábel Anita Liptai Claudia Majka Álomutazó Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország lázban ég, ugyanis hamarosan bemutatásra kerül az Álomutazó című mesemusical. 

Két éve A Játékkészítő című mega-musical tartotta lázban a családokat, akkor négy nap alatt több mint negyvenezren voltak kíváncsiak a hazai színpadokon még nem látott méretű és látványvilágú előadásra. A darab megálmodói idén egy még látványosabb előadással készülnek, amire igencsak nagy az érdeklődés, eddig több mint 8 teltháznyi jegy kelt el a volt SYMA csarnokba.

„Már alig várjuk!" – posztolta ki FB oldalán Pápai Joci, akinek kisfia Majka nagyobbik fiával együtt akarja élvezni a darabot.

Árpa Attila lánya barátnőit is elhozza, de úgy tűnik, az ő lelkesedése nagyobb, ezt közösségi oldalán is megemlítette: „Amikor az apuka jobban várja, mint a lánya"

A sztárok gyermekei is várják már az előadást Forrás: Origo

Liptai Claudiának és lányának már A Játékkészítő is nagyon tetszett: „A lányomnak főleg a Petit játszó fiú tetszett" – árult el egy titkot Claudia. „de ezért most megölne, ha hallaná, hogy elárultam" – teszi hozzá, „nagyon reménykedünk benne, hogy most is lesz egy jóképű kisfiú, akiért akár többször is érdemes megnézni ezt a darabot"

Ábel Anita lánya szintén A Játékkészítő rajongója volt és nagyon örült, amikor anyukáját felkérték az Álomutazó egyik szerepére. „Akkor még nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy Radics Gigi is játszik a darabban" – meséli Ábel Anita.

A legtöbb gyereket Stohl András hozza magával, aki Franciska lányának teljes osztályát – akik már A Játékkészítő rajongói is voltak - meghívta az Álomutazó című mesemusicalra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.