Dombóvári Istvánnak talán sosem lesz családja

család gyerekvállalás humorista Dombóvári István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres humorsita őszintén beszélt a magánéletéről, és azt is elárulta, hogy miért nincsen családja. 

Dombóvári István az ország egyik kedvenc humoristája. Nap mint nap emberek ezreit nevetteti meg, ám azt csak kevesen tudják, hogy a mosolygós kulisszák mögött mi lapul még. Most azonban erre is fény derült, ugyanis Kadarkai Endre Arckép című műsorában István ezekről is beszélt.

Dombi elárulta, milyen érzés közel lenni a a negyedik X-hez, és azt is részletesen kifejtette, hogy ebben a korban miért nincsen még családja:

Dombóvári István elfogadta az élete alakulását Fotó: Polyák Attila/Origo

"Nem tudom, elég valószínű, hogy a párkapcsolatok valamiért nem tartottak alkalmasnak engem az apaszerepre. Az is lehet, hogy nem is vagyok. Azért nézzük meg, legyünk már őszinték: egy soha fel nem növő bohóc, aki estéről estére kiáll, röhögtet. (...) Egy hormonzavaros Pán Péter, és lássuk be, azért ez nem a legvonzóbb egy nőnek." - mesélte őszintén a híresség.

Hozzátette, neki is tennie kellett volna ezért, hiszen csak 50%-ban múlik a nőkön, a többi az ő dolga lenne. Emellett azonban a munkája miatt hetente 6-7 este fellépései vannak, ami miatt rendkívül hálás, boldog, és szereti, de véleménye szerint ez nem feltétlen összeegyeztethető a családdal.

"Minden tisztelem azoké, akik ilyen volumenű szakmai élet mellett teljes családi életet is tudnak élni. Ha vannak ilyenek, akkor ők nagyon jól csinálják." - ismerte el István, aki már valamelyest elfogadta ezt az életformát amiben él.

"Nem teszek már bele annyit, mint régen, ez tény. Én már csak olyan szekér után megyek, ami fölvesz. Olyan dolgokba invesztálok, ami látom, hogy megy."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.