Így reagáltak a rajongók Szinetár Dóra kisfiára, Benjáminra

Forrás: hot! Magazin -
kisfiú Makranczi Zalán komment Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra kisfia, Benjámin nagyjából 3 hónapja látta meg a napvilágot, a színésznő pedig most a rajongóknak is megmutatta a kicsit: így reagáltak a kommentelők a picire.

Szinetár Dóra 3 hónapja adott életet gyermekének, akiről születésekor kiderült, hogy Down-szindrómás. A színésznő akkor egy interjúban jelentette be a helyzetet, amit az emberek vegyes fogadtatásban részesítettek. Nem mindenki értette pontosan a szülők döntését, sokan bírálták és felelőtlennek nevezték őket, de úgy tűnik, ezek a hangok mára elcsendesültek. Tegnap megmutatta ugyanis a kisfiát a színésznő, és szinte kizárólag pozitív reakciókat kapott.

Szinetár Dóra megmutatta kisfiát Forrás: hot! Magazin
  • "Csodálatos szülők és csodálatos emberek... Dóra kiváló ember, nem is születhetett volna jobb helyre Benjámin!"
  • "Olyan hatalmas szeretetet tartotok a karotokban, ami nem minden szülőnek adatik meg. <3 Gyönyörű a kicsi lelke és a szívében lakó mérhetetlen szeretet. Legyetek nagyon boldogok"
  • „Ezt most megkönnyeztem. Nagyon szép dolog vállalni és felnevelni ezt a kis pici babát :) Büszkék vagyunk Rátok!"
  • "Nagyon szépek vagytok, és ez a kis angyal a kezedben egyszerűen gyönyörű. Ő egy igazi kis ajándék, legyetek mindig ilyen boldogok!"
  • "Mindig szerettem Dórát, mint színészt, énekest, művészt, embert. És most még jobban szeretem, hogy életre hívta ezt a kicsi embert, egy kicsi csodát"

A rengeteg pozitív hozzászólás között szinte egyáltalán nem volt bántó komment, vagy kritika. Egyetlen ember sajnálta csak a kisbabát, de őt gyorsan elintézték Dóra követői.

Szegény kicsi"

Babát vár Földes Eszter színésznő, Lovasi András feleségehttp://www.life.hu/csalad/20171215-babat-var-foldes-eszter-es-lovasi-andras.htmlA gyönyörű színésznő és az ország egyik legnépszerűbb zenésze szülők lesznek. Család--Társadalomkritika egy francia graffitiművész festményeinhttp://www.life.hu/csalad/20171214-tarsadalomkritika-dran-francia-graffiti-muvesz-festmenyein.htmlDran 1979-ben Toulouse-ban született, magát utcai művésznek tartja. Munkáival egyfajta társadalomkritikát fogalmaz meg a vizualitás nyelvén. Művészete egyszerre letaglózó és megbotránkoztató. CsaládOrigoA szülői elidegenítés súlyos következményekkel járhat a gyermek fejlődésérehttp://www.life.hu/csalad/20171207-a-szuloi-elidegenites-valas-karos-a-gyermekre.htmlKarácsony közeledtével az elvált, vagy épp válófélben lévő szülők között még élesebbé válnak a játszmák. Ezek túlmutatnak a „Kinél legyen a gyerek szenteste?", vagy az „Együtt, vagy külön ünnepeljenek-e?" kérdéseken. Sajnos sok esetben az egyik szülő komoly pszichológiai manipulációnak teszi ki a gyermeket, mely nem csak az ünnepi hangulatnak tudható be. CsaládOrigoMúltja fájdalmas pontjairól mesélt Gáspár Lacihttp://www.life.hu/csalad/20171213-gaspar-laci-oszinten-vallott-az-eleterol.htmlGáspár Laci a Lakástalkshow ma esti adásában őszintén mesél gyerekkoráról, első válásának okairól, valamint zenei pályájának küzdelmeiről. A műsorban azt is elárulta, hogyan sikerült a nehézségek ellenére megőriznie hitét a házasságban és a zenei szakmában egyaránt. Család--5 tipp, hogy ne légy kiszolgáltatva anyagilag idős korodrahttp://www.life.hu/csalad/20171208-6-tipp-hogy-ne-legy-kiszolgaltatva-anyagilag-idos-korodra-nyugdijas.htmlFiatalon még olyan távolinak tűnik a nyugdíj, hogy hajlamosak vagyunk egyszerűen nem is gondolni rá. Középkorúan azonban már felmerülhet a kérdés, miként is fogunk boldogulni 65-70 évesen. Azokat a lehetőségeket fogjuk most felsorolni, melyek szabadon választhatók. Család--Megmutatta kisbabáját a Children of Distance zenésze: fotó! http://www.life.hu/csalad/20171212-megmutatta-a-kislanyat-acs-robert-a-children-of-distance-zenesze.htmlMegható babafotót posztolt Ács Róbert, a Children of Distance tagja. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.