Szomorú karácsony vár a szülinapos Brad Pittre

Brad Pitt karácsony válás színész család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 54. születésnapját Brad Pitt. A sztár azonban nem boldog.

Ahogy arról már több ízben is beszámoltunk, Brad Pitt és Angelina Jolie nagyon komoly harcok közepette váltak el egymástól. Hónapokig tartó pereskedés és civakodáson vannak túl a sztárok, ez pedig nem csak őket, hanem a gyermekeiket is megviselték.

Később felröppent egy olyan hír is, hogy kibékültek, és együtt folytatják tovább az életüket, ám erről kiderült, hogy nem igaz. Most pedig mindjárt itt a karácsony, amit szintén nem együtt fognak tölteni.

Brad Pitt fájdalmakkal teli karácsony elé néz Forrás: Getty Images

Angelina mindössze 4 órát engedélyezett a sztárapukának karácsonykor. Ennyi idő alatt kell ünnepelniük. Egy hozzájuk közel álló barát szerint Angie is tisztában van azzal, hogy nem tilthatja el a volt férjét a gyerekektől, arról nem is beszélve, hogy egy életre őt utálnák, ha ezt az utat választaná - írt meg a DailyStar. De a kibékíthetetlen ellentétek, és a komoly gondokra való tekintettel a színésznő többet nem enged. Éppen ezért nem meglepő, hogy Brad Pitt nem ugrik ki a bőréből, pedig ma töltötte be az 54. életétévét.

Feleségek luxuskivitelben: második babájával terhes Smaltig Dalma http://www.life.hu/csalad/20171218-kisbabat-var-smaltig-dalma.htmlMásodik gyermekével terhes a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Smaltig Dalma. CsaládOrigoGyermeke születése után először jelentkezett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20171218-gyermeke-szuletese-utan-eloszor-jelentkezett-szabo-zsofi.htmlKét hete adott életet kisfiának Szabó Zsófi. Mendel születését a közösségi oldalán jelentette be a műsorvezető, azóta azonban - érthető módón - nem posztolt a rajongóinak. Egészen mostanáig.Család--A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláérthttp://www.life.hu/csalad/20171218-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesapja-keresi-a-felelost-felesege-halalaert.htmlHármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit. CsaládOrigoMegszólalt a klinika: ezért halt meg a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20171217-megszolalt-a-klinika-ezert-halt-meg-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesanyja.htmlMint beszámoltunk róla, Hajdúszoboszlón váraltanul elhunyt a napokban született hármasikrek édesanyja. A Tündérkör Alapítvány indított gyűjtést a családnak. Vasárnap az édesapa megszólalt, megköszönte az eddigi segítséget és hétfőre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben. Időközben a klinika közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. Család--Az internet veszélyes a gyerekekre – Óvd meg őket!http://www.life.hu/csalad/20171215-az-internet-veszelyes-a-gyerekekre.htmlKarácsony közeledtével, ha lehet, még aktuálisabbá válik ez a téma. Sok karácsonyfa alatt rejt majd mobiltelefont, tabletet, laptopot a szalaggal átkötött csomag. Ezért fontos, hogy gyermekünket felkészítsük a felelős internethasználatra, azon belül is a közösségi médiára. CsaládOrigoMegszületett Hámori Gabriella és Juhász Péter kislányahttp://www.life.hu/csalad/20171216-megszuletett-hamori-gabriella-es-juhasz-peter-kislanya.htmlKislánya született Hámori Gabriellának és Juhász Péternek.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.