családbővítés Gönczi Gábor házasság műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor volt a Mokka vendége volt, és tőle szokatlan őszinteséggel beszélt jövő évi terveiről.

Gönczi Gábor kisfia betöltötte az egy éves kort, így a közelgő karácsony igazán izgalmas lesz a család számára. Áron már járni is tud, és mindenre kíváncsi, amit maga körül lát, ezért valószínűleg a karácsonyfát és a színes fényeket is imádni fogja.

Gábor sokat mesélt arról, milyen az életük egy kicsi gyerekkel, de Mádai Vivien arra is kíváncsi volt, hogy mit terveznek 2018-ra. A sztárapuka pedig többet is elárult, mint amire Vivi és Péter számítottak:
"Klasszikus családmodellben hiszünk. Tehát igen, szeretnénk sort keríteni erre (az esküvőre - a szerk.). Sokat beszélünk róla. De családot bővíteni is szeretnénk" - mondta a műsorvezető. "Sok tervünk van. (...) Nagyon szép az életünk így hármasban, és biztos vagyok benne, hogy szeretnénk többen is lenni."

Feleségek luxuskivitelben: második babájával terhes Smaltig Dalma http://www.life.hu/csalad/20171218-kisbabat-var-smaltig-dalma.htmlMásodik gyermekével terhes a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Smaltig Dalma. CsaládOrigoGyermeke születése után először jelentkezett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20171218-gyermeke-szuletese-utan-eloszor-jelentkezett-szabo-zsofi.htmlKét hete adott életet kisfiának Szabó Zsófi. Mendel születését a közösségi oldalán jelentette be a műsorvezető, azóta azonban - érthető módón - nem posztolt a rajongóinak. Egészen mostanáig.Család--A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláérthttp://www.life.hu/csalad/20171218-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesapja-keresi-a-felelost-felesege-halalaert.htmlHármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit. CsaládOrigoÉrdekes karácsonyi hagyományok a világbólhttp://www.life.hu/csalad/20171215-karacsonyi-hagyomanyok-a-vilagbol.htmlNehéz elképzelni, hogy egy ilyen nagy ünnepet, mint a karácsony, milyen sokféleképpen lehet megünnepelni. Családonként is eltérhet például az ünnepi menü, az ajándékozási szokás, vagy épp a fa díszítése. Nem nehéz tehát elhinni, hogy a keresztény gyökerű Európától távol, helyenként más értelmezést nyer a karácsony. Család--Újra megszólalt a hármasikrei szülésébe belehalt nő férje, Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20171217-ujra-megszolalt-a-harmasikrei-szulesebe-belehalt-no-ferje-tamas.htmlMint beszámoltunk róla, Hajdúszoboszlón váraltanul elhunyt a napokban született hármasikrek édesanyja. A Tündérkör Alapítvány indított gyűjtést a családnak. Vasárnap az édesapa megszólalt, megköszönte az eddigi segítséget, időközben a klinika közleményt adott ki. Család--Az internet veszélyes a gyerekekre – Óvd meg őket!http://www.life.hu/csalad/20171215-az-internet-veszelyes-a-gyerekekre.htmlKarácsony közeledtével, ha lehet, még aktuálisabbá válik ez a téma. Sok karácsonyfa alatt rejt majd mobiltelefont, tabletet, laptopot a szalaggal átkötött csomag. Ezért fontos, hogy gyermekünket felkészítsük a felelős internethasználatra, azon belül is a közösségi médiára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.