Czippán Anett nagyobbik fia imádja a kisöccsét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kisbaba család Czippán Anett újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén mesélt az anyaságról Czippán Anett: ilyen az élet két kisfiúval. 

November elején távozott a FEM3 Café csapatából Czippán Anett, ugyanis akkor már nem volt sok hátra a szülésig. A csinos műsorvezetőtől nagyon cuki gesztussal búcsúztak a kollégái, melynek köszönhetően rengeteg jókívánság gyűlt össze a híres kismamának.

Czippán Anett nagyon boldog, amiért Olivér is ennyire örül a kistestvérének Fotó: Szabó Gábor - Origo

Pár héttel később meg is született a sztárcsemete, aki egy igazi ˝vasgyúró˝, ugyanis 3950 grammal érkezett a világra. Szerencsére mindenki teljes egészségnek örvend, Anett pedig már közös fotót is posztolt a kisebbik fiával.

Most azonban elárulta, hogy a nagyobbik gyermekére is rendkívül büszke, hiszen Olivér kifejezetten példás nagytesóként viselkedik:

"Olivér egyébként szuper nagytesó, annyira büszke vagyok rá. Őt is bevonom a kicsi körüli teendőkbe, így akkor is együtt lehetünk, amikor épp Somával foglalkozom. Csodálatos látni, hogy milyen jó testvér, és mennyire hálás, hogy kisöccse született. Volt olyan is, hogy a várandósságom alatt altatáskor magához húzott, és megköszönte, hogy testvére lesz" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.