Fluor Tomi családot szeretne alapítani

Fotó: Polyák Attila - Origo -
házasság család Fluor Tomi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi sikeres zenész, lányok ezrei rajonganak érte, ő mégis egyedülálló, de nem szeretne az maradni! Lassan családot akar.

Fluor Tomiért bomlanak a csajok, ő mégsem talált még rá az igazira. Hiába rajonganak érte, ő már nagyon hosszú ideje egyedülálló, pedig komoly tervei vannak. Nem akar már sokat várni a családalapítással, csak még hiányzik a megfelelő hölgy.

Fluor Tomi családot szeretne Fotó: Polyák Attila - Origo

meg kell találnom a nőt, akivel leélném az életem,

BorsnakSzerintem az ember a korral szelídül. Már nem látok az ámokfutásban semmi izgalmasat"

Hajdúszoboszlói tragédia: öt napja nem alszik a hármasikrek édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20171220-ot-napja-nem-alszik-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesapja.htmlElvesztették édesanyjukat a hajdúszoboszlói hármasikrek, a fiatal anyuka a szülsébe halt bele. Szülei már búcsút vettek tőle, magára maradt férje pedig öt napja le sem hunyta a szemét. CsaládOrigoElső gyermekét várja a 42 éves Eva Longoriahttp://www.life.hu/csalad/20171220-elso-gyermeket-varja-a-42-eves-eva-longoria.htmlA nagy hírt már a színésznő szóvívője is megerősítette.Család--Nem ismernek határokat, ha bántalmazásról van szó – 2017 legkegyetlenebb szülei (18+)http://www.life.hu/csalad/20171215-gyermekbantalmazas-2017-legkegyetlenebb-szulei-18.htmlAz is igazságtalan és brutális nevelési módszer, ha a gyermeket bezárják a sötét szobába, megütik vagy verbálisan megalázzák. Ám idén, sajnos több olyan eset is volt, amivel a kegyetlen szülők megmutatták igazi arcukat. CsaládOrigoSíró hozzászólások, könnyes posztok, avagy álérzelmekkel teli világban élünkhttp://www.life.hu/csalad/20171219-siro-hozzaszolasok-konnyes-posztok-meghalt-egy-hires-ember.htmlSzámtalan kérdést vet fel, amikor egy ismert ember meghal, legyen az természetes halálnem, baleset, gyilkosság vagy önkezűség. A közösségi médiát ellepő részvét posztok, a baráti beszélgetések, melyekben méltatjuk az elhunytat, és bizonyítani próbáljuk, hogy egy jó ember távozott a világból, lényegében felesleges körök, melyekben számtalan emberi tulajdonságunk felismerhető. Család--Titokban születtek ikrei Enrique Iglesiasnak?http://www.life.hu/csalad/20171219-enrique-iglesias-apa-lett.htmlDöbbenetes hír kelt szárnya nemrég: állítólag a hétvégén megszülettek Enrique Iglesias ikrei. Pedig eddig azt sem tudtuk, hogy egyáltalán gyermeket várnának. Család--Férfiak elárulták, hogy miért nem akarnak apák lennihttp://www.life.hu/csalad/20171219-ferfiak-elarultak-hogy-miert-nem-akarnak-apak-lenni.htmlVannak olyan férfiak, akik nem akarnak apák lenni, de hangosan nem merik kimondani, mert félnek, hogy elítélik őket. A társadalmi nyomás ugyanis nagyon erős, de vajon van-e értelme olyan embernek szülővé válni, aki irtózik még az apaság gondolatától is? Íme, néhány a nevét nem vállaló férfi, aki bevallotta, hogy ő bizony soha nem akar gyereket, és azt is elárulta, hogy miért. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.