Kisbabára vágyik Köllő Babett

Forrás: Instagram/kollobabett -
Köllő Babett Celeb vagyok, ments ki innen! család Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve vesztette el ikerbabáit Köllő Babett. A luxusfeleség akkor úgy döntött, ne próbál meg újra teherbe esni, ám a dzsungellét valamit most megváltoztatott benne és testvérkét szeretne kislánya mellé. 

"Hárman vagyunk testvérek, az ikerbátyám és az öcsém, két gyereket én is mindenképp szerettem volna annak idején. Aztán egészen máshogy alakultak a dolgok. Milla esetében már az első vizsgálatkor kiderült, hogy kisebb az egyik zsák, az a baba fel fog szívódni. A második terhességemnél minden jól indult, de a két méhlepény összenőtt, elvetéltem. Még a genetikai vizsgálatok is rendben voltak, nem a mi hibánk volt" - mesélte Babett a Borsnak, és hozzátette, akkor lemondott egy újabb gyerekről, de a dzsungelben töltött idő alatt rájött,vágyik még egy babára.

Forrás: Instagram/kollobabett

"Hiába áztunk el naponta kétszer is, éheztünk és fáztunk, arra jöttem rá, semmi, de semmi nem hiányzott még így sem a luxuséletemből, csak a kislányom és a férjem. És aztán arra, hogy ha ennyi rengeteg szeretet van a lelkemben, bőven jutna belőle még egy babának. A legszebb nekem az volt ebben a játékban, hogy általa egyáltalán eljuthattam oda, hogy ma már merek arra gondolni, hogy szeretnék újra teherbe esni. Felkészültem egy kisbabára (...) Lassan valóban kifuthatok az időből, ezért, ha megérett ez a gondolat, jó lenne minél előbb valóra váltani. Most egészen biztos, hogy a korom és a korábbi tapasztalatok miatt is az orvosnál fogom kezdeni a családtervezést. Januárban elmegyek egy teljes kivizsgálásra, de persze az is könnyen lehet, hogy ezúttal ő mondja azt nekünk, hogy már ne próbálkozzunk. Ezt is el kell fogadnom" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.