A nagymama szülte meg a saját unokáját: videó!

Forrás: Shutterstock -
nagymama családalapítás szülés Petty Rescker béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt nemrég Texasban: miután a fiatal nő nem tudta vállalni a terhességet, az anyósa beugrott, hogy kihordja a leendő unokáját. 

Patty Resecker egy igen különleges cselekedetre szánta el magát: a fia és a kedvese szerettek volna családot alapítani, ám a fiatal nő, Kayla Jones nem tudott természetes úton teherbe esni. Ekkor az anyós, Patty, úgy döntött, hogy vállalja a béranyaságot.

A nagymama önként ajánlotta fel a béranyaságot Forrás: Shutterstock

Mesterséges megtermékenyítés útján ültették be Patty méhébe a petesejtet, amiből egy egészséges kisfiú született 2017. december 30-án. A kicsi a Kross Allen Jones nevet kapta, és szerencsére makk egészséges.

"Az a lényeg, hogy itt van köztünk. Az én feladatom ezennel véget ért. Innentől már csak hátradőlünk, és örülünk annak, hogy van egy unokánk." - mondta Patty a Raycomnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.