Közös fotót posztolt mind az öt gyermekével Czutor Zoli

Czutor Zoli fotó gyerekek család zeneszerző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelni is nehéz, hogy milyen lehet az élet öt gyerekkel. Még akkor is, ha közülök hárman már felcseperedtek. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2016. januárjában született meg Czutor Zoli ötödik gyermeke, aki a Miksa Nándor nevet kapta. A híres édesapa egy tündéri fotóval jelentette be az örömhírt, amelyen a csöppség arcocskája is látszik.

Azóta azonban már közel 2 év telt el, így Levente, Szonja, Győző és Simon kisöccse lassan betölti a második életévét. Egy nemrég közzétett fotón pedig megpillanthatjuk Zolit a gyerekei társaságában. Láthatóan nagyon szeretik egymást, ez pedig a követőknek is feltűnt.

"Czutor-ék értsd: Czutor Zoltán ékkövei."

"Ez a legszebb borítóképed, Zoli!"

"Nagyon szép családod van." - írják a követők.

A klasszikus festmények szereplői a modern környezetben is megállják a helyükethttp://www.life.hu/csalad/20180111-a-klasszikus-festmenyek-szereploi-a-modern-kornyezetben.htmlEljátszottál már valaha azzal a gondolattal, hogy miként boldogulnának a régi korok ember-ideáljai a mai modern világban? Nem? Ne aggódj! Alexey Kondakov, egy kijevi művész megtette helyetted, és elhozta közénk a klasszikus festmények szereplőit. Család--A nagymama szülte meg a saját unokáját: videó! http://www.life.hu/csalad/20180113-a-nagymama-vallalta-hogy-vilagra-hozza-a-sajat-unokajat.htmlDöbbenetes eset történt nemrég Texasban: miután a fiatal nő nem tudta vállalni a terhességet, az anyósa beugrott, hogy kihordja a leendő unokáját. Család--Ilyen luxusban fog szülni szülni Smaltig Dalmahttp://www.life.hu/csalad/20180113-luxusban-fog-szulni-szulni-smaltig-dalma.htmlEgy luxusfeleség természetesen luxuskörülmények között szül. Nem lesz máshogy Smaltig Dalmánál sem, aki egy magánklinikán hozza világra második gyermekét.CsaládOrigoVálságba került Som-Balogh Edina házasságahttp://www.life.hu/csalad/20180113-valsagba-kerul-som-balogh-edina-hazassaga.htmlSom-Balogh Edina és férje, Krisztián már hét éve vannak együtt. Kapcsolatukban most minden rendben van, az ötödik-hatodik év viszont nem volt egyszerű számukra. CsaládOrigoTöbb mint hét kilogrammal született egy csecsemő Ukrajnábanhttp://www.life.hu/csalad/20180113-tobb-mint-het-kilogrammal-szuletett-egy-csecsemo-ukrajnaban.htmlTöbb mint hét kilogrammal jött világra egy csecsemő Ukrajnában, valószínűleg megszerezve az ország legnagyobb súllyal született babájának címét.Család--Stohl András szeretne igazán jó apa lennihttp://www.life.hu/csalad/20180113-stohl-andras-igazan-jo-apa-szeretne-lenni.htmlStohl András rengeteget dolgozik, sok szakmai kihívással küzd meg, amit nagyon élvez, de belátja, hogy ezek a feladatok elveszik az időt attól, hogy igazán jó apa lehessen. Most pedig ez a legfontosabb célkitűzése. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.