Testvért szeretne kisfiának Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
gyermekvállalás színésznő Szabó Zsófi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófiék őszintén meséltek a családos élet szépségeiről és a nehézségekről is. 

Ahogy azt már megírtuk, Szabó Zsófival madarat lehet fogatni, mióta megszületett első gyermeke, Mendel. Zsoltival már nagyon várták a kisfiú születését, aki szerencsére makk egészségesen érkezett a világra.

Most pedig arról meséltek, milyen az élet az 1 hónapos babával:

"Amikor az apukájánál van, akkor nyugszik meg. Persze nálam is nyugodt szokott lenni, csak ugye, amikor már nem éhes, amikor már nagyon sokat járkáltam vele, amikor már tisztában tettem, és már nem tudunk mit csinálni, akkor Zsolti fogja meg. Amikor már a cici sem segít" - mondta Zsófi, de Zsolti átvette a szót, és kiemelte az édesanya érdemeit.

Zsófi nagyon csinos kismama volt, de most azt mondta, nem foglalkozik a súlyával. Mendel egészsége az első Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"Zsófi nagyon erős, és tényleg végig úgy tűrte a terhességet, hogy mindenkit meglepett, és anyukaként szerintem ugyanezt hozza. Egyszer-egyszer azért elpityeredik, fáradt, éhes és nem tudja, hogy épp mit egyen, hogy jó legyen Mendelnek, de alapvetően szerintem nem is tudom, nem vártam, hogy így fogja az egészet végigcsinálni." - lelkendezett az apa.

Úgy tűnik, hogy kifejezetten élvezik a szülői szerepet, hiszen azt is elárulták, hogy öt éven belül szeretnének Mendelnek testvért. - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.