Stohl Luca nem tudta volna megbocsátani apja hűtlenségét

2018.01.22. 19:15

Stohl András sosem volt az a kifejezetten hűséges típus, lánya szerint édesanyja túl sokat tűrt. Ő nem lenne erre képes.

Stohl András kicsapongó életet élt mióta világ a világ, felesége, Éva 13 évig tűrte ezt, végül megelégelte, és beadta a válókeresetet. Az utolsó csepp az volt, amikor Stohl a Survivor forgatásán összejött egy játékossal, Tündével, de persze nem ez volt az első alkalom, amikor a színész hűtlen volt a feleségéhez. Stohl Luca ezekről az időkről és a megcsalásról magáról Várkonyi Andrea műsorában beszélt: ő nem tudta volna eddig eltűrni, hogy egy férfi ezt tegye vele.

Stohl András túl sokszor volt hűtlen"Fotó: Polyák Attila - Origo "

„Én, bár még nem voltam ilyen helyzetben, és nem is leszek, mert egy csodálatos férfival élek együtt, de nem tudom azt elképzelni, hogy végig tudnám csinálni azt, amit anyukám. Nem értem, hogyan tudott annyiszor megbocsátani. Neki is megmondtam, hogy nem értem, miért volt ez jó neki. Közben meg tudom, hogy ő annyira olyan típusú ember, akinek csak a család létezik, csak mi, csak a férje, hogy mindenkinek jó legyen, inkább neki legyen rossz, mint nekünk. De én ezt nem tudnám elviselni" – mondta Luca. Hozzátette, a szüleik válása nem viselte meg őket. „Nekem egy percig sem volt rossz élmény. Mindkét szülőm jó fej. Apa is csodálatos pasi, szerető apuka, csak megvannak a maga hóbortjai, amikkel ő él, és anyunak tizenhárom év után betelt a pohár. Anyukám mondta azt, hogy ebből elég" – árulta el Luca. Azt is elmondta, hogy mivel édesapját azelőtt is ritkán látták, hiányérzete sem volt.

Stohl András ismét elhagyta a párját

Úgy tűnik, hogy a színész második kapcsolata is véget ért! Állítólag már új szerelme is van Stohl Andrásnak, aki sokat tépelődött azon, hogy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntött, és – ismét – elhagyta a családját, csak ezúttal Ancsikát, aki végig kitartott mellette botrányai idején. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Stohl AndrásStohl Lucahűtlenségmegbocsátás