Stohl Luca nem tudta volna megbocsátani apja hűtlenségét

"Fotó: Polyák Attila - Origo " -
Stohl András hűtlenség Stohl Luca megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András sosem volt az a kifejezetten hűséges típus, lánya szerint édesanyja túl sokat tűrt. Ő nem lenne erre képes.

Stohl András kicsapongó életet élt mióta világ a világ, felesége, Éva 13 évig tűrte ezt, végül megelégelte, és beadta a válókeresetet. Az utolsó csepp az volt, amikor Stohl a Survivor forgatásán összejött egy játékossal, Tündével, de persze nem ez volt az első alkalom, amikor a színész hűtlen volt a feleségéhez. Stohl Luca ezekről az időkről és a megcsalásról magáról Várkonyi Andrea műsorában beszélt: ő nem tudta volna eddig eltűrni, hogy egy férfi ezt tegye vele.

Stohl András túl sokszor volt hűtlen "Fotó: Polyák Attila - Origo "

Stohl András ismét elhagyta a párját

Úgy tűnik, hogy a színész második kapcsolata is véget ért! Állítólag már új szerelme is van Stohl Andrásnak, aki sokat tépelődött azon, hogy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntött, és – ismét – elhagyta a családját, csak ezúttal Ancsikát, aki végig kitartott mellette botrányai idején. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Cooky és Debóra már felkészültek a gyerek érkezésére: bármikor megszülethethttp://www.life.hu/csalad/20180122-cooky-es-debora-mar-felkeszultek-a-gyerek-erkezesere.htmlCooky és Debóra semmit sem hagytak az utolsó pillanatra, már teljesen készen állnak a kicsi fogadására. CsaládOrigoMegmutatta kisfiát Cooky és fiatal szerelme, Debórahttp://www.life.hu/csalad/20180121-megmutatta-kisfiat-cooky-es-fiatal-szerelme-debora.htmlCooky fiatal szerelme, Debóra már a 38. hétben van, a baba mármelyik pillanatban megérkezhet.Család--Megszületett Tomán Szabina második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180121-megszuletett-toman-szabina-masodik-gyermeke.htmlÁrpa Attila exe tegnap délután adott életet második gyermekének.CsaládOrigoÍgy gömbölyödik Nagy Adri terhespocakja: videó! http://www.life.hu/csalad/20180119-egyre-gombolyodik-nagy-adri-terhes-pocakja.htmlLassan, de biztosan növekszik a csinos színésznő pocakja. CsaládOrigoApás szülést tervez Földes Eszterhttp://www.life.hu/csalad/20180120-apas-szulest-tervez-foldes-eszter-szineszno-lovasi-andras-felesege.htmlFöldes Eszter az RTL Klub Reggelijében mesélt várandósságáról. Azt nem árulta el, hanyadik hónapban van, de azt igen, hogy apás szülést terveznek, de ezt azért még alakíthatja az élet, ha például Lovasi András pont a színpadon lesz, amikor megindul a szülés. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHázasságról és családról mesélt Korpás Krisztina, Tilla felesége http://www.life.hu/csalad/20180119-tilla-felesege-korpas-krisztina-meselt-csaladrol-es-hazassagrol.htmlTilla és felesége, Krisztina már több mint 20 éve egy párt alkotnak. Krisztina a kapcsolatuk titkáról, illetve a gyereknevelésről is mesélt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.