Mesebeli történet: egy hajléktalan férfi mellett talált rá a boldogság

hajléktalan család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesébe illő, ami egy svéd nővel történt: beleszeretett egy hajléktalanba és ma is boldogan él vele és két közös gyermekükkel.

Emmy Abrahamson 2006-ban Amsterdamban találkozott egy padon ücsörgő hajléktalannal – számolt be róla a DailyMail. A férfi megszólította őt és beszélgetni kezdtek. A nő egyből szimpatikusnak találta Vic-et, annak ellenére, hogy koszos és ápolatlan volt, és felfigyelt gyönyörű barna szemeire. Egy hét múlva újabb találkozót beszéltek meg, ugyanannál a padnál. Emmy-nek ezután haza kellett utaznia Bécsbe, de búcsúzóul azért megadta a telefonszámát a férfinak.

Fogalmam sem volt róla, hogy valaha újralátom-e egyáltalán, de azt vettem észre, hogy állandóan rágondolok." – emlékezett vissza a nő.

Pár nappal később váratlan dolog történt, megcsörrent Emmy telefonja. Vic hívta őt, és azt mondta, gyűjtött össze egy kis pénzt és Bécsbe utazik vonattal, hogy újra találkozzanak.

A pár azóta boldogan él, összeházasodtak és született két gyermekük. A férfi folytatta abbahagyott tanulmányait és ma gépészmérnökként dolgozik.

Mesébe illő szerelmüket Emmy megírta és könyv formájában nemrég ki is adta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.