Anyukájával és testvérével fotózkodott Kiss Ramóna: fotó

fotó család Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna édesanyjától örökölte szépségét, ez már biztos. Közös fotót posztoltak.

Kiss Ramóna anyukája olyan, mintha a nővére lenne. Ezt bizonyítja legutóbbi fotójuk is, amin közösen pózolnak. Rami tesója pedig megszólalásig hasonlít a műsorvezetőre.

Szuper képet lőttek, látszik, hogy mennyire imádják egymást.

Gyönyörű fotón mutatta meg kisfiát, Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20180204-gyonyoru-foton-mutatta-meg-kisfiat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra néhány hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Benjinek. A színésznő ritkán posztol a babáról, ám ezúttal kivételt tett és megmutatta, hogyan játszanak együtt egy finom ebéd után. Család--Kim Kardashian újszülött babájával mutatkozott: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180204-kim-kardashian-ujszulott-babajaval-mutatkozott-foto.htmlKim Kardashian először mutatkozott a nyilbánosság előtt 3 hetes kisbabájával, West Chicago-val.CsaládCsaládi fotót posztolt Cooky: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180204-csaladi-fotot-posztolt-cooky-foto.htmlAlig néhány napja hozta világra Cooky kedvese első közös gyermeküket, a sztár dj máris megmutatta a kis Kevint a nyilvánosságnak. Ezúttal is egy csodás családi fotót mutatott. CsaládOrigoMegszületett Vastag Tamás második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180122-megszuletett-vastag-tamas-masodik-kisbabaja.htmlVastag Tomi másodszorra is édesapa lett. CsaládOrigoSzabó Zsófi kisfiáról posztolt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180122-szabo-zsofi-kisfiarol-posztolt-foto.htmlNéhány hete adott életet kisfiának Szabó Zsófi, aki már meg is mutatta a nyilvánosság előtt a kis Mendelt.CsaládPápai Jociéknál jöhet a harmadik baba?http://www.life.hu/csalad/20180104-papai-jocieknal-johet-a-harmadik-baba.htmlPápai Joci régóta szeretne egy harmadik gyereket is, ám felesége eddig nem akart rábólintani. Ezúttal azonban változott a helyzet... Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.