Családi fotót posztolt Cooky: fotó

fotó Cooky család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány napja hozta világra Cooky kedvese első közös gyermeküket, a sztár dj máris megmutatta a kis Kevint a nyilvánosságnak. Ezúttal is egy csodás családi fotót mutatott.

Megható pillanat: Cooky, Debóra és Kevin hármasban pihennek az ágyban. A kisfiú gyönyörű, a szülei pedig majd kicsattanak a boldogságtól, ami a képről is jól kivehető.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

Megszületett Vastag Tamás második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180122-megszuletett-vastag-tamas-masodik-kisbabaja.htmlVastag Tomi másodszorra is édesapa lett. CsaládOrigoSzabó Zsófi kisfiáról posztolt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180122-szabo-zsofi-kisfiarol-posztolt-foto.htmlNéhány hete adott életet kisfiának Szabó Zsófi, aki már meg is mutatta a nyilvánosság előtt a kis Mendelt.CsaládMegszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180116-megszuletett-kim-kardashian-es-kanye-west-harmadik-babaja.htmlKim Kardashian nem titkolta, hogy betegsége miatt nem hozhat több kisbabát a világra, ám férjével, Kanye Westtel nagyon szerettek volna még egy harmadik csemetét is: így bérenyát választottak. Család--Hámori Gabriella megmutatta újszülött babáját, Lottithttp://www.life.hu/csalad/20180112-hamori-gabriella-megmutatta-ujszulott-babajat.htmlHámori Gabriella és párja, Juhász Péter szerelme az első pillanatban szövődött, amikor meglátták egymást. Ennek alig egy éve, ma pedig már kislányukkal együtt alkotnak egy családot.CsaládOrigoPápai Jociéknál jöhet a harmadik baba?http://www.life.hu/csalad/20180104-papai-jocieknal-johet-a-harmadik-baba.htmlPápai Joci régóta szeretne egy harmadik gyereket is, ám felesége eddig nem akart rábólintani. Ezúttal azonban változott a helyzet... CsaládCzippán Anett fiaival szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171231-czippan-anett-fiaival-szelfizett-foto.htmlCzippán Anett immáron kétszeres anyuka. Második kisfia néhány hónappal ezelőtt született. Ritkán látott közös képet posztolt. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.