Várandós Michael Bublé neje: jön a harmadik baba

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matthew Eisman -
Michael Bublé feleség terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Bublé és felesége, Luisiana Lopilato óriási örömhírről számoltak be: harmadik közös gyermeküket várják. 

Michael Bublé és felesége sokáig nem adtak hírt magukról, ami nem is csoda, hiszen 3 éves kisfiuk rákos volt. A májrákkal küzdő gyermek gyógyítását tavaly előtt decemberben kezdték meg, 4 hónapig kapott kemoterápiás kezelést. Szerencsére a kicsi szervezete nagyon jól reagált, májusban már arról számoltak be a szülők, hogy Noah meggyógyult.

Michael Bublé háromszoros apuka lesz Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matthew Eisman

Most újabb örömhírről tájékoztatták rajongóikat, méghozzá arról, hogy bővül a családjuk. Az énekes és neje a harmadik gyermeküket várják. A család ennél többet egyelőre nem árult el, de reméljük hamarosan több információt is megosztanak a születendő csemetéről - írja a Just Jared.

A csador árnyékában - Ilyen az arab nők és feleségek valódi életehttp://www.life.hu/csalad/20180204-igy-elnek-az-arab-nok-es-felesegek.htmlAz arab országokról korábban már mi is szót ejtettünk, amikor a női jogok szempontjából legelmaradottabb és legelkeserítőbb országokról írtunk. Ám, sok hiedelem él az emberek fejében a nők helyzetét illetően, melyek távolról sem igazak az összes arab államban. Nézzük meg, hogy milyen a keleti nők valódi helyzete. Család--Tápai Szabina Kucsera Gáborral való házasságáról mesélt a Fem3Cafébanhttp://www.life.hu/csalad/20180206-tapai-szabina-kucsera-gaborral-valo-hazassagarol-meselt-a-fem3cafeban.htmlTápai Szabina őszintén a házasságuk hullámvölgyeiről: volt idő, amikor azt hitte, elválnak útjaik Kucsera Gáborral. Család--A csecsemőkori ekcéma veszélyehttp://www.life.hu/csalad/20180202-a-csecsemo-es-kisgyermekkori-ekcema-veszelye.htmlMinden édesanya óvón tekint kisbabájára. Nem csupán gyarapodását és értelmi-, valamint mozgásfejlődését figyeli, de egészségét is igyekszik megőrizni. Sajnos azonban nincs mindenre hatásuk, egy-egy kiütés, vagy vörös folt pedig hatalmas ijedtséget okozhat. Család--Titokban szülte meg kisbabáját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20180205-titokban-szulte-meg-kisbabajat-kylie-jenner.htmlHónapok óta ment a találgatás Kylie Jennerrel kapcsolatban: senki sem tudta biztosan, hogy várandós-e. Nos, a kérdés eldőlt, olyannyira volt állapotos, hogy a kisbaba már meg is született. Család--Anyukájával és testvérével fotózkodott Kiss Ramóna: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180204-anyukajaval-es-testverevel-fotozkodott-kiss-ramona-foto.htmlKiss Ramóna édesanyjától örökölte szépségét, ez már biztos. Közös fotót posztoltak. CsaládOrigoGyönyörű fotón mutatta meg kisfiát, Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20180204-gyonyoru-foton-mutatta-meg-kisfiat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra néhány hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Benjinek. A színésznő ritkán posztol a babáról, ám ezúttal kivételt tett és megmutatta, hogyan játszanak együtt egy finom ebéd után. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.