Meghalt az amerikai komikus, Rob Delaney kétéves kisfia

Forrás: Instagram/Rob Delaney -
halál kisfiú rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia sújtja a híres komikust, Rob Delaney-t és családját: meghalt a kétéves kisfiuk. A sztár maga jelentette be a szomorú hírt.

Szörnyű veszteség érte Rob Delaney komikust és családját. A híres humorista kétéves kisfia meghalt. A szívszorító hírről ő maga számolt be Facebook-oldalán. A kisfiú agydaganattal küzdött, és a műtétek valamint kezelések ellenére nem sikerült legyőzni a betegséget.

Rob Delaney kétéves kisfia meghalt Forrás: Instagram/Rob Delaney

Nagyon szomorú hírem van. A két és fél éves kisfiam, Henry meghalt. Henryt 2016-ban diagnosztizálták agydaganattal, néhány nappal az első születésnapja után, miután lefogyott és folyamatosan hányt. Átesett egy műtéten, hogy eltávolítsák a tumort 2017 elején, de a rák visszatért és ő januárban meghalt – írta a komikus. Hozzátette, az egész család összetört, ezért mindenkitől kéri, tartsák tiszteletben a gyászukat.

Egy béranyaság megható története: saját unokájának adott életet; fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180208-egy-beranyasag-meghato-tortenete-fia-es-menye-gyermeket-hordta-ki.htmlAz anyósra a legtöbben életük megkeserítőjeként tekintenek. Ő az, aki a sztereotípia szerint mindenbe beleszól, megpróbálja saját gyermekét távolról is irányítani, a felé táplált lojalitást a végsőkig kihasználni. Sok friss kapcsolatban és házasságban okoz komoly gondot az anyós viselkedése. Ám most egy olyan szívmelengető történetet hoztunk, melyben a meny és anyós kapcsolata egy életre összefonódott és szorosabb lett, mint azt valaha is hitték volna. CsaládOrigoOszter Alexandra az apjával, Oszter Sándorral való viszonyáról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20180209-oszter-alexandra-apjaval-valo-viszonyarol-vallott.htmlOszter Alexandra és édesapja, Oszter Sándor között viharos volt a viszony, a színésznő azonban most elárulta, hogy mi is az igazság azokból a hírekből, amik megjelentek a kettejük kapcsolatáról. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huCzippán Anett megmutatta kisfiát, Somát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180208-czippan-anett-megmutatta-kisfia.htmlTöbb mint két hónappal ezelőtt adott életet Czippán Anett kisfiának, akit most meg is mutat a kíváncsi rajongóknak: így néz ki Soma. CsaládOrigoMegszületett Mága Zoltán harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180208-megszuletett-maga-zoltan-harmadik-gyermeke.htmlMága Zoltán hegedűművész immár háromgyerekes édesapa. A jó hírt a közösség oldalán tudatta rajongóival.CsaládOrigoGyorsan elkészíthető finomságok Valentin-naprahttp://www.life.hu/csalad/20180207-gyorsan-elkeszitheto-desszertek-sutemenyek-valentin-nap.htmlA Valentin-napra készülődve legtöbbünkben felmerül az alkalomhoz illő desszert kérdésköre. Sokan ezt a cukrászdák segítségével oldják meg, de mi most olyan rém egyszerű sütemény recepteket hoztunk, amivel még egy, a konyhában csak kávét főző ember is megbirkózik. Család--Megmutatta családját Polgár Judithttp://www.life.hu/csalad/20180208-megmutatta-csaladjat-polgar-judit-gyerekek.htmlKamerák előtt mutatta meg családját Polgár Judit sakkozó, nemzetközi nagymester. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.