Közösségi oldalán fakadt ki a négygyermekes anyuka, amiért ő viszi az egész háztartást

házasság feleség takarítás házimunka férj segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerintem nem listákkal kellene bombáznia a feleségeknek a férjeiket, hanem természetes kell, hogy legyen az, hogy együtt végzik el a ház körüli teendőket. Elégedetlenségének Facebook oldalán adott hangott a négygyermekes Constance Hall. A bejegyzést már több mint 200 ezren kedvelték.

A négygyermekes édesanya és blogger, Constance hall nemcsak azt elégelte meg, hogy a férje nem veszi észre, mindent ő csinál a hát körül, de azt is, hogy akkor sem segít, amikor megkéri rá - írja a someecards.com. Egyszerű kérései voltak: szerette volna, ha párja kivinné a szemetet vagy épp bevásárolna. Kérései süket fülekre találtak, így egyik bejegyzésében fakadt ki.

Úgy tűnik itt már több megértésre lelt, hiszen nemcsak nők, de férfiak is számos kommenttel jutalmazták bejegyzését, ami már több mint 200 ezer kedvelésnél tart. Constance úgy véli ugyanis, hogy nem a nő feladata, hogy megtanítsa a férfiakat a törődésre, maguktól kell észrevenniük azt, hogy ki kell venniük a részüket az otthoni munkából is.

Egy férfi kommentelő leírta például, hogy ő nem segít a feleségének, hanem ő is kiveszi a részét a munkából, hiszen társakként élnek együtt, így neki is ugyanolyan feladatai vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.