Chasidy Gwaltney kapta lencsevégre azt az idős férfit, aki felesége hamvaival ünnepelt a Valentin-napot

étterem halál hamvak Valentin-nap szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bort töltött és üdvözlőkártyát is vásárolt az a férfi, aki felesége hamvaival ünnepelte a Valentin-napot egy étteremben. A megható jelenetet Chasidy Gwaltney örökítette meg és osztotta meg közösségi oldalán, ahol már több mint fél millióan reagáltak rá.

A texasi Chasidy Gwaltney kapta lencsevégre azt az idős férfit, aki felesége hamvaival egy étteremben ünnepelte a Valentin-napot. A megható fotón a férfi arcát a kezébe temeti, felesége hamvai előtt pedig egy pohár bor és egy neki szánt üdvözlőlap is van az asztalon.

Chasidy azért tette közzé a fotót közösségi oldalán, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy bármikor elveszíthetjük társunkat, és figyeljünk egymásra jobban. Az özvegyről készült fotóra már több mint fél millióan reagáltak, a kommentekben pedig sokan elmesélik saját megható történetüket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.