Emilio és Tina visszatértek egykori otthonukba, meghatódtak a rég nem látott szülői háznál

Forrás: Kleonis -
meghatározó Tina otthon család Bangó Margit Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívbemarkoló perceket élt át Emilio és Tina mikor visszatértek boldogságuk egykori színterére, Bangó Margit kispesti otthonába.

Nemrég vált meg kispesti házától Bangó Margit, aki hosszú időt töltött abban a családi házban, mely az egész família számára a boldogságot, meghittséget, családi tűzfészket jelentette. A művésznő Gyálra költözött, csakúgy mint Tina és családja. Ám néhány dolog még a kispesti házban maradt, melyeket most Tina és Emilio segít visszajuttatni a művésznek. Emilio azonban nem örül a visszatérésnek.

Emiliónak és Tinának fontos a szülői ház Forrás: Kleonis

"Nagyon fájó szívvel jöttünk el Kispestről, annyi minden köt minket oda. Ott lettem szerelmes Tinába, ott fogtam meg először a kezét. Nagyon nehezen hagytuk hátra ezt a sok szép emléket" - mondta Emilio, mikor megtudta, vissza kell térniük a kispesti házba. A visszatérés pedig nem ment könnyen, szinte záporoztak az emlékek Emilioékra. "Tina, én nem bírok bemenni, rosszul vagyok. Annyival üresebb itt most minden" - mondta Emilio, aki végül nagy nehezen belépett a volt otthonukba. Tina pedig egyik ámulatból a másikba esett, hogy mennyire megváltozott a családi ház, amelyben felnőtt.

Bangó Margit házában fogták meg először egymás kezét Forrás: Kleonis

"Ha most egyedül jöttem volna el, valószínűleg leülök és elmorzsolok egy könnycseppet. Nekem ez a ház nagyon fontos az életemben" - mondta Tina aki mindvégig elérzékenyülve pakolt a régi házban, míg Emilio összeszorult torokkal látogatta végig a volt kispesti otthon helyiségeit. Hogy milyen ereklyékre bukkant az Emilio família a legendás lakban, kiderül ma 21:00-kor a Sláger TV Drága családom című műsorában.

Néhány dolog ottmaradt, azért tértek vissza a kispesti házba Forrás: Kleonis
A feminista mozgalmak legnagyobb eredménye a női választójoghttp://www.life.hu/csalad/20180215-a-feminista-mozgalmak-legnagyobb-eredmenye-a-noi-valasztojog-magyarorszag-anglia.htmlA feministák a 19. század közepétől kezdve harcoltak a nők egyenjogúságért, melynek első állomása a választójog megszerzése volt. Angliában erre 100 éve került sor először. Az akkori brit feminista mozgalmak nagy alakjain túl, bemutatjuk a magyarországi helyzetet is. Család--Rohangált és üvöltött egy gyerek végig a 8 órás repülőúton, az utasok már nem bírták idegekkelhttp://www.life.hu/csalad/20180216-rohangalt-es-uvoltott-egy-gyerek-vegig-a-8-oras-repulouton-az-utasok-mar-nem-birtak-idegekkel.htmlAz egyik utas videóra vette azt a kisfiút, aki megkeserítette a Németországból az Amerikai Egyesült Államokba tartó repülő utasainak 8 órás útját. A gyerek végig rohangált, üvöltött anyja beleegyezésével. A videóhoz érkező kommentek igencsak vegyesek voltak. CsaládOrigoNádas György nem tekintette gyermekeinek fiait, inkább barátként nevelte őkethttp://www.life.hu/csalad/20180216-nadas-gyorgy-nem-tekintette-gyermekeinek-fiait-baratkent-nevelte-oket.htmlNádas György kapcsolata fiaival mindig is jó volt, de sosem a szigorú szülő szerepét játszotta a humorista, ő inkább haverkodott, és nem tekintette gyermekeinek fiait. CsaládOrigoÖrdög Nóra a családi életéről és egy újabb baba vállalásáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/csalad/20180216-ordog-nora-csaladi-eleterol-es-egy-ujabb-baba-vallalasarol-nyilatkozott.htmlÖrdög Nóra sokat küzdött azért, hogy anya lehessen, sok kudarc után lett pozitív az első terhességi teszt. Ma már két gyönyörű gyermek édesanyja, és elárulta, lesz-e harmadik csemete. Család--Állítják: Kulcsár Edina gyermeket vár, ő azt mondja, csak meghízotthttp://www.life.hu/csalad/20180216-kulcsar-edina-gyermeket-var-o-azt-mondja-csak-meghizott-pcos-miatt.htmlAzt nem lehet nem észrevenni, hogy Kulcsár Edina kissé kikerekedett az elmúlt időszakban. Hogy miért, arról azonban mást mond ő maga és mást a környezete. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegmutatta születendő gyermekét Nyári Dia: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180215-megmutatta-szuletendo-gyermeket-nyari-dia-foto.htmlJanuár végén jelentette be a Barátok közt színésznője, hogy gyermeket vár, és most megmutatta, milyen is lesz a születendő csöppség. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.