Rohangált és üvöltött egy gyerek végig a 8 órás repülőúton, az utasok már nem bírták idegekkel

Forrás: Flickr.com -
rendzavarás repülő USA anya Németország gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik utas videóra vette azt a kisfiút, aki megkeserítette a Németországból az Amerikai Egyesült Államokba tartó repülő utasainak 8 órás útját. A gyerek végig rohangált, üvöltött anyja beleegyezésével. A videóhoz érkező kommentek igencsak vegyesek voltak.

Eleinte az utasok még abban reménykedtek, hogy a 3 éves gyerek kifogy az energiából, de nem így történt, így a repülőn ülő többség - tehát aki nem a kisfiú és édesanyja volt - egyre frusztráltabb lett -írja a Dailymail. Egy férfi vidóra is vette vette a randalírozó lurkót.

A repülő egyébként Németországból tartott az Amerikai Egyesült Államokba, de aki úgy gondolta, hogy pihen az út alatt, csalódnia kellett. Ugyanis a 8 órás repülés minden pillanata rémálommá változott. Édesanyja mindössze egyszer szólt rá, amikor már az ülések tetejére is felmászott. Ő egyébként az út elején azt mondta, mihelyt felszállnak, és lesz WIFI, a gyerek megkapja a tabletet, amitől megnyugszik majd. Azonban sem internet, sem tablet, sem nyugalom nem lett.

A Youtube-ra feltöltött videóhoz vegyes hozzászólások érkeztek. Van, aki az édesanyát, van, aki a gyereket hibáztatja, de olyan is, aki a videót készítő férfit. Nem elhanyagolható tény ugyanis annak a lehetősége, hogy a kisfiú magatartászavarokkal küzd.

A légitársaság is megszólalt az ügyben. A Lufthansa szóvívője a Daily Mailnek elmondta: az utasok türelemmel viselték a helyeztet, és a legikísérők is megpróbáltak mind az anya, mind a többiek segítségére lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.