Gyermeke apjával, Travis Scottal szelfizett Kylie Jenner

Travis Scott közös fotó Kylie Jenner szelfi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner és párja, Travis Scott korábban is csak nagyon ritkán mutatkozott együtt, és a rajongók már-már azt gyanították, hogy szakítottak. Most azonban véget vetettek a találgatásoknak és néhány nappal gyermekük születése után egy közös fotót posztoltak.

A rajongók legnagyobb ámulatára és döbbenetére, ősszel derült ki, hogy kisbabát vár a mindössze 20 esztendős Kylie Jenner barátjától, Travis Scottól. Míg terhességét igyekezett eltitkolni, érdekes módon kislányát szinte azonnal megmutatta szülés után a nagyvilágnak. Sokan egyébként nem értették a korábbi titkolózást sem, volt, aki azt gyanította, azért nem verik nagydobra a kicsi érkezését, mert a pár korábban szakított egymással. Ez azonban kacsának bizonyult, és mindenki megnyugodhat, minden rendben van közöttük: Kylie és Travis most végre egy közös fotót posztolt a Snapchatre.

Ritka fotó: Travis Scott és Kylie Jenner együtt Forrás: Snapchat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.